Octagon

De Octagon van Coleman: luxe kampeerslaapkamer

Tent

De Octagon van Coleman is een bijzondere tent. Hij is achthoekig en je kunt 360 graden om je heen naar buiten kijken. Zet er een bed in en je hebt een luxe kampeerslaapkamer.

Octagon is een bijzondere tent

De tenten van Coleman staan bekend om hun lichte gewicht en kleine pakmaat. Het concept met de verduisterende slaapcabine is ook van dit merk. Deze Blackout Bedroom zorgt dat 99% van het daglicht buiten blijft. Dat slaapt – vooral voor kinderen – een stuk beter én langer. Een bijzondere tent van Coleman is de Octagon. Hij heeft acht zijden die allemaal van een raam zijn voorzien. Je kijkt dus 360 graden rondom naar buiten.

Octagon Coleman

Je kunt er o.a. een kampeerslaapkamer van maken voor in de tuin. Of een speelruimte voor de kinderen. De leefruimte is royaal. De ingang heeft een scharnierdeur. Ook prima geschikt om een glamping-verblijf van te maken. Laat alleen de binnentent staan en je hebt een insectenvrije ruimte voor een feestje. De Octagon is zeer klein op te vouwen. Hij zit handig opgeborgen in een tas met wieltjes. De Octagon kan gemakkelijk overal mee naar toe. Hij kost 350 euro.

Kleinere OctaGo

De OctaGo is de kleinere versie van de Octagon. Makkelijk op te zetten en mee te nemen. Ideaal voor een weekendtrip, een festival of gewoon lekker kamperen in de natuur. Hij zit in een draagtas en is heel klein op te vouwen. De OctaGo kost 100 euro.

Octago
De kleinere OctaGo.

Kijk in de onderstaande video hoe je de driepersoons OctaGo in je eentje kunt opzetten.

Naar de site van Coleman.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!