Sling

De nieuwe Kånken Sling rugzak als schoudertas

Accessoires

De iconische Fjӓllrӓven Kånken Sling rugzak is er nu ook in de vorm van een kleine schoudertas. Erg praktisch door de verstelbare schouderband. Een ideale oplossing voor wie niet zoveel heeft mee te nemen.

Kånken Sling Waterproof

Ook de hengsels aan de bovenkant dragen bij aan het draaggemak. De Kånken Sling is gemaakt van het slijtvaste materiaal Vinylon, wat het product onder meer onderhoudsvriendelijk en waterproof maakt. De Fjӓllrӓven Kånken Sling kost 69,95 euro en hij is er in maar liefst acht verschillende kleuren. Via onderstaande button zie je alle kleuren op een rij.
Bekijk op bol.com

Zweedse wol

Outdoormerk Fjällräven wil de Zweedse wol weer terug in productie brengen. Zij werkt hiervoor samen met Brattlandsgården, een schapenboerderij in het hart van Zweden. Het doel is om de gehele productieketen traceerbaar te maken, zodat duidelijk is waar de wol exact vandaan komt. Het pilotproject is reeds gestart en de eerste schapen zijn geschoren. Er wordt gewerkt met een nieuw Zweeds schapenras genaamd Jämtlandsfår, dat mooie zachte wol levert.
Fjällräven neemt als merk alle aspecten van duurzaamheid serieus; het is een essentieel onderdeel van haar missie. In 2013 lanceerde het Zweedse bedrijf The Fjällräven Way met het doel een gezonder outdoorleven mogelijk te maken, nu en voor toekomstige generaties. De missie is veelzijdig en richt zich op natuur, economie, welzijn en maatschappelijke verantwoordelijkheid. De eerste stappen zijn gezet: Fjällräven heeft PFK’s verbannen uit de productie, breidde het gebruik van biologische en gerecyclede materialen uit en realiseerde een traceerbaar donsbeleid. Dit beleid dat bekend staat als Down Promise wordt door Four Paws als beste gekwalificeerd in de outdoor-industrie.

Over Fjällräven
In 1960 richtte Åke Nordin thuis in
 zijn kelder in de Noord-Zweedse stad Örnsköldsvik het bedrijf Fjällräven op. Sindsdien is het merk trouw gebleven aan haar missie: het ontwikkelen van tijdloze, functionele en duurzame outdoor-producten, het verantwoordelijk omgaan met mensen, dieren en het milieu én inspiratie bieden voor het buitenleven. 
Tegenwoordig ontdekken steeds meer recreatieve en professionele buitenliefhebbers het robuuste merk. Fjällräven maakt een brede lijn kleding, rugzakken, tenten, slaapzakken en accessoires. Altijd voorzien van het logo van de fjällräven (Zweeds voor poolvos).

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant