Hymer Exsis 2020

De nieuwe Exsis van Hymer: nieuw design en ander chassis

Campers

Hij is smal, wendbaar en comfortabel: de nieuwe generatie Exsis van Hymer. Hij is er als integraal en halfintegraal op Fiat Ducato. Helemaal bij de tijd, mede door nieuw en modern meubilair. Vanaf deze maand zijn de i 580 en t 580 als eerste indelingen te koop.

Sinds 2012

De Exsis loopt al een tijdje mee. Tot nu stond dit model op een chassis van AL-KO. Vanaf komend seizoen op het originele Ducato-chassis. Met zijn breedte van slechts 2,22 meter oogt hij slank. Hij is 2,77 meter hoog. Door de toegepaste Leichtbau-bouwmethode zit er geen kilo teveel aan. De nieuwe generatie is lichter en heeft meer laadvermogen. De Exsis krijgt een uitstekende isolatie mee. Daarbij is de opbouw houtvrij en zijn er geen koudebruggen.
Hymer Exsis 2020

Nieuw interieur

Ook de Exsis heeft de nieuwe assist-systemen van de Ducato. Zo zit er bijvoorbeeld Rem-assist en Lane-assist op. De motoren van tussen de 120 en 180 pk zijn van de Euronorm 6d temp en te koppelen aan een nieuwe negentrapsautomaat. Het interieur is compleet vernieuwd. Het hout is een lichte tint eiken. Achterin twee enkele bedden met een lengte van 1,90 meter. Veel ruimtegevoel door het ontbreken van dakkasten boven het bed. De douche valt lekker ruim uit. De koelkast met vriesvak heeft een inhoud van 142 liter. De Hymer Exsis i 580 en t 580 staan vanaf deze maand bij de dealer.
www.hymer.nl

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant