ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home De Nestbox: van (bestel)bus naar camper
Accessoires

De Nestbox: van (bestel)bus naar camper

 1. 30 oktober 2018, 17:00
 2. 3 Reacties

Een box die je simpelweg achterin je (bestel)bus zet. En zie, met wat schuif- en uitklapwerk heb je een camper. Compleet met keukentje, bed en opbergruimte.  Dat is nog eens voordelig camperen. De Nestbox komt uit Tsjechië en is er in drie maten.

Drie uitvoeringen

NestboxNatuurlijk, er zijn er meer. De Ququq, de Macbox en de box van Reimo om er eens drie te noemen. Wat ze gemeen hebben: ze maken binnen enkele minuten van elke bus, SUV of MPV een camper. Oke, je hebt geen douche, panorama-dakraam of draaibare cabinestoelen. Daar tegenover staat dat je ook niet de bijbehorende uitgave hebt. Je gebruikt namelijk gewoon je eigen auto. En op maandag haal je de Nestbox er gewoon weer uit, alsof er geen weekend of vakantie is geweest. De Nestbox is er in drie uitvoeringen: de Trippper, Supertramp en Roamer. Van klein naar groot, terwijl de middelste ook de offroad-versie heet te zijn.

Egoé is de naam van de fabrikant. De box zet je zonder boren of schroeven vast. Een spanriem aan elke kant is voldoende. In de box heb je een tweepits-gasstel, een opvouwbaar siliconen-wasbakje en stromend water. Voor dat laatste zorgen een dompelpompje en een jerrycan van 12 liter inhoud. Ook zijn er een koelbox en lades om je keukenspullen in op te bergen. Het bed is compleet met lattenbodem en matras. De grootste box, de Roamer, is geschikt voor bussen van de maat VW T5 en T6. Deze kost 3396 euro. De kleinere voor maatje Caddy kost 2996 euro. Optioneel kun je er ook een Nestbag bijkopen: een handige opbergtas voor aan de zijwand van je bus. En het keukenblokje pak je er gewoon uit om aan de waterkant te gaan koken. Hoe leuk is dat?

Nestbox

 

www.nestbyegoe.cz/nl

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

REACTIES

  Marie-Paule - woensdag 31 oktober 2018 

  Goedendag, kan u me zeggen waar ik het gewicht kan vinden, van deze 3 units?
  Ik vind het niet zo direct terug…
  M.v.g.
  Marie-Paule

  Beantwoorden

   Luc Schaepkens - woensdag 31 oktober 2018 

   Beste Marie-Paule, het was voor ons ook even zoeken, maar de gewichten zijn terug te vinden in de prijslijst.

  Marie-paule - dinsdag 04 december 2018 

  Sorry voor de late reactie,.
  Bedankt voor de info. Maar nu heb ik nog een vraag, kan je hier ook een anderenverwarming inbouwen..(ik vermoed van wel,) maar vraag het aan jullie ..met ervaring…;-))

  Beantwoorden

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS