De Nestbox: van (bestel)bus naar camper

Accessoires

Een box die je simpelweg achterin je (bestel)bus zet. En zie, met wat schuif- en uitklapwerk heb je een camper. Compleet met keukentje, bed en opbergruimte.  Dat is nog eens voordelig camperen. De Nestbox komt uit Tsjechië en is er in drie maten.

Drie uitvoeringen

NestboxNatuurlijk, er zijn er meer. De Ququq, de Macbox en de box van Reimo om er eens drie te noemen. Wat ze gemeen hebben: ze maken binnen enkele minuten van elke bus, SUV of MPV een camper. Oke, je hebt geen douche, panorama-dakraam of draaibare cabinestoelen. Daar tegenover staat dat je ook niet de bijbehorende uitgave hebt. Je gebruikt namelijk gewoon je eigen auto. En op maandag haal je de Nestbox er gewoon weer uit, alsof er geen weekend of vakantie is geweest. De Nestbox is er in drie uitvoeringen: de Trippper, Supertramp en Roamer. Van klein naar groot, terwijl de middelste ook de offroad-versie heet te zijn.
Egoé is de naam van de fabrikant. De box zet je zonder boren of schroeven vast. Een spanriem aan elke kant is voldoende. In de box heb je een tweepits-gasstel, een opvouwbaar siliconen-wasbakje en stromend water. Voor dat laatste zorgen een dompelpompje en een jerrycan van 12 liter inhoud. Ook zijn er een koelbox en lades om je keukenspullen in op te bergen. Het bed is compleet met lattenbodem en matras. De grootste box, de Roamer, is geschikt voor bussen van de maat VW T5 en T6. Deze kost 3396 euro. De kleinere voor maatje Caddy kost 2996 euro. Optioneel kun je er ook een Nestbag bijkopen: een handige opbergtas voor aan de zijwand van je bus. En het keukenblokje pak je er gewoon uit om aan de waterkant te gaan koken. Hoe leuk is dat?
Nestbox
 
www.nestbyegoe.cz/nl

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!