Camp-let

De modellen van de Camp-let: Dream en Passion

Vouwwagens

Gemakkelijk kamperen, dat is waar de Camp-let vouwwagen van Isabella voor staat. Er zijn twee modellen: de Dream en de Passion. Natuurlijk zijn ze licht en compact. De laatste heeft daarnaast een eenvoudige buitenkeuken en kreeg een hoger plafond.

Camp-let Dream

De Dream is bedoeld voor mensen die regelmatig willen verplaatsen of die net beginnen aan hun kampeeravontuur. Scandinavische kleuren, compact en snel op te zetten en weer af te breken. Het front en één zijkant kunnen er helemaal uit worden geritst. We zien een nieuw design aluminium velg, nieuw design wielkastomlijsting en optioneel nieuwe functionele disselbak. De Dream is uit te breiden met de Annex Sand, zonneluifel Living plus Sand + Front en het kuipzeil met klittenband (foto onder deze tekst).
Camp-let Dream
Het gebruikte acryldoek is ademend, wat voor een goed binnenklimaat zorgt. Boven de keuken en slaapcabine is ventilatie aangebracht. Standaard zit er een organizer met zakken in de kleur grijs bij, bagageruimte, een slaapcabine, matrassen, gordijnen en een veranda- en garderobestang. Het totaalgewicht van de Dream bedraagt 500 kg. Een exemplaar zonder remmen heeft een laadvermogen van 228 kilo. Een exemplaar met remmen kan 208 kilo aan bagage hebben.

Camp-let Passion

De Passion geeft een grenzeloos gevoel van vrijheid. Een nieuwe uitstraling, nieuw design en nieuwe kleuren. Stoer en Scandinavisch, met lichtbanen in het dak voor een goed binnenklimaat. Uitgebreide ventilatiemogelijkheden. Compact en toch ruimte voor het hele gezin. Het front en beide zijkanten kunnen er helemaal uit worden geritst, waardoor je van de voortent een ruime luifel maakt. Vast gemonteerde uitsteek, goede ventilatie, nieuwe afgeronde vorm van de tent, nieuw design aluminium velg, nieuw design wielkastomlijsting en optioneel een nieuwe functionele disselbak. De Passion is uit te breiden met de Annex Passion met geïntegreerde gordijnen en ventilatie, Passion-keukenluifel, Passion-zonneluifel + Front, Allround-keuken of de DeLuxe-keuken.
Camp-let Passion
Standaard geleverd met: organizer met zakken (net), bagageruimte gesloten en open met een rechtstreekse toegang tot de opbergruimte onder de wagen. Donkere slaapcabines (extra ruim), donkere matrassen, geïntegreerde gordijnen en een veranda- en garderobestang.
Camp-let
Camp-let vouwwagens zijn er vanaf € 5.990,-. Klik hier voor alle dealers.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant