De luxe USA buscampers van Ultimate Toys

Ultimate toys

Duitse degelijkheid met Amerikaanse allure. De buscampers van het Amerikaanse Ultimate Toys hebben klinkende namen als Super Sprinter en The Presidential. Luxe jachten op vier wielen, waarmee gewoon kamperen vanzelf verandert in glamping.

Super Sprinter

De naam van het bedrijf zet meteen de toon. Het ultieme speeltje; dan verwacht je natuurlijk geen multiplex keukenblokje. In plaats daarvan zien we crèmekleurige wanden en meubels in contrasterend zwart hoogglans. Alles is met de hand gemaakt. Te gebruiken als personenbus voor de hele familie, voor weekendjes weg, als mobiel kantoor en als camper natuurlijk. Heel Amerikaans zijn de twee draaibare stoelen die direct achter de cabinestoelen staan. Daar weer achter aan iedere kant een bank in lengterichting, voorzien van gordels. Daar zijn, wat betreft de veiligheid, de meningen nogal over verdeeld. Van deze banken maak je ook het bed. Een minibar, compleet met whisky- en champagneglazen, mag natuurlijk niet ontbreken.
Ultimate Toys

In Amerika zijn ze het gewend om overal een televisie te hebben. De Super Sprinter heeft daarom zowel voor- als achterin twee grote flatscreens. De schermen zijn vanaf elke zitplaats goed te zien. Een flinke subwoofer zorgt voor een goed geluid en als dat stoort gebruik je de draadloze koptelefoon. Uiteraard is er middels W-Lan internet aan boord. Radio, cd en dvd zijn te bedienen via een touchscreen. Helemaal achterin, achter een deur, het keukenblok met tweede koelkast en magnetron aan de ene kant en het toilet aan de andere kant. Dit is het camperdeel van de bus met lekker veel ruimte door de langere achterkant. De luifel is elektrisch en een tv-aansluiting en buitendouche zijn binnen handbereik.
Ultimate toys

The Presidential

Het grootste verschil met de Super Sprinter is dat op de plek van de banken in lengterichting nu ook twee losse stoelen staan. Badkamer en keuken achterin zijn als optie verkrijgbaar. Zo kun je ook kiezen voor een flinke bagageruimte. Derde optie is geen aparte ruimte achterin, maar nog een extra luie bank, met daarboven een tv. Die uitvoering heet Ultimate Limo. Prijzen vind je niet op de site van de camperbouwer, maar de buscampers zijn te koop vanaf zo’n 155.000 euro. In Europa zul je ze niet vinden, maar door heel Amerika worden ze voor de deur afgeleverd.
Ultimate toys
Naar de site van Ultimate Toys.

Foutje gezien? Mail ons . Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant