LLT van LMC

De Long Life Technologie van LMC

Nieuws

Hij komt hier regelmatig voorbij: de opbouwmethode Long Life Technologie van LMC. We noemen dan steevast de 12 jaar opbouwwaterdichtheid.garantie. Maar wat maakt die Long Life Technologie nou eigenlijk zo uniek?

Vocht en hagel

Het is zo’n beetje het laatste wat je wil bij je camper of caravan: vocht dat binnendringt of een flinke hagelbui. De vakantie is verpest en de schade kan behoorlijk in de papieren lopen. LMC zet daarom hoog in op duurzaamheid en zorgeloosheid. De door LMC ontwikkelde opbouwmethode staat garant voor een lang leven van je caravan of camper. De Long Life Technologie (LLT) zorgt voor een belangrijke bescherming. Dat de fabrikant daar alle vertrouwen in heeft, blijkt wel uit de eerder genoemde garantieperiode van 12 jaar.

Uniek

Doordachte techniek en functionele oplossingen. Dat is LMC. Net iets meer bescherming en veiligheid. Net iets minder gewicht. Voor de klant komt dat neer op meer vrijheid, veiligheid en zekerheid. Er zit als het ware een cocon om je camper of caravan. Deze vormt een barrière tegen externe omstandigheden als het weer. Wil je meer weten over deze bewezen opbouwtechnologie? Kijk dan op deze site.
 
LMC heeft voor het seizoen 2020 met de Sassino een heel interessante instap-caravan. Wij schreven daar o.a. over:

Compact en compleet

De 460 E is 6,67 meter lang, de 470 K heeft een lengte van 7,18 meter. De modellen zijn 2,61 meter hoog en hebben een stahoogte van 1,98 meter. De Sassino kwam er omdat er duidelijk vraag is naar een korte en compacte caravanvariant met een laag leeggewicht. De laaggeplaatste ramen zorgen voor een lage instap en een laag zwaartepunt. Ondanks dat hij maar 880 kilo weegt, heeft de Sassino genoeg te bieden op het gebied van comfort. Daarnaast heeft hij aangename en nuttige features. De Sassino heeft een premium-chassis, een fris interieur en er komt veel daglicht binnen. En ook deze instapper krijgt – vanwege de LMC-bouwwijze – twaalf jaar dichtheidsgarantie mee.
LMC Sassino 2020 rear

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!