ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home De LED-tentharing is een geniale uitvinding
De LED-tentharing is een geniale uitvinding
Accessoires

De LED-tentharing is een geniale uitvinding

  1. 12 mei 2017, 11:00
  2. 1 Reacties

Soms is een idee even geniaal als simpel. Neem het struikelen over scheerlijnen, vroeg of laat ben je aan de beurt. Een combinatie van een tentharing en een tuinlamp voorkomt het voorgoed. De LED-tentharing. Geniaal.

LED-tentharing: sfeer en gemak

Er zijn mensen die bij hoog en bij laag volhouden nog nooit over een scheerlijn gestruikeld te zijn. Wij denken dan dat ze ook nog nooit op een camping zijn geweest. Want vroeg of laat (meestal is het al erg laat) overkomt het iedereen. Dat hoeft niet meer, want nu is er de haring mét LED lampje. Dat lampje kan permanent branden, dan kun je er zelfs in het donker je tent mee opzetten. Heb je voortdurend een lichtje bij je tent. Handig op een donker veldje. Je kunt het ook op de alarmknipperstand zetten. Dan mis je de scheerlijnen ook niet en hoef je bovendien nooit meer lang naar je tent te zoeken. Je kunt het lampje ook van de haring afnemen om het als hand- of leeslampje te gebruiken. Is dat slim bedacht of is dat wel heel erg handig?

LED-tentharing

De haring is van hoogwaardig gehard aluminium en gaat daardoor lang mee. De lichtsterkte van het lampje is 17 lumen en dat kan hij tot aan 10 uur ononderbroken volhouden. In de stroboscoopstand zelfs 24 uur. Hij heeft daarvoor wel een kleine AAA batterij nodig. Het is natuurlijk  handig als je hem ook weer uitzet als het licht is. Prijs per 2 stuks is € 24,95. Ze zijn via onderstaande knop te bestellen.

Koop bij bol.com

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

REACTIES

    Marie-Paule - vrijdag 12 mei 2017 

    Een goed idee, maar kon dit niet eventueel met zonne energie….
    Grtn

    Beantwoorden

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS