De keukens van Go-outside

Accessoires

Go-outside is een Oostenrijks bedrijf dat keukens maakt. Keukens om mee te nemen, naast je tent te zetten of in de tuin te gebruiken. Ze hebben zelfs een complete keuken die je op de trekhaak kunt monteren. Kortom: buitenkeukens.

Kitchenbox 2.0

De nieuwste versie is de Kitchenbox 2.0. Je neemt hem net zo makkelijk mee naar het strand als naar de camping. Hij is compact in te klappen en weegt slechts 21 kilo. Toch heb je met deze buitenkeuken alles bij de hand wat je nodig hebt. Het idee ontstond toen de oprichters van Go-outside onderweg waren met hun vouwwagen. Het verhuizen van de keukenspullen van de ene in de andere kist en dan toch nog iets missen als je ging koken. Dat moest anders kunnen, vonden ze. Is de 1.0 de instapkeuken (deze kost 1600 euro, foto hieronder), de 2.0 kwam er omdat er toch behoefte was aan iets meer luxe. En dus heeft hij stromend water, stroom en een gasaansluiting.
buitenkeuken go-outside
Het uitklappen is eenvoudig, de keuken is snel gebruiksklaar. De werkhoogte is instelbaar van 82 tot 87 centimeter. De twee pitten zitten onder een glazen deksel. Er zijn twee jerrycans van 12 liter voor  schoon en afvalwater. Qua kleur is er het nodige te kiezen. Op de site vind de vele mogelijkheden, inclusief houtdecors, steendecors en zelfs glitter in hoogglans. Ook zijn er extra stevige uitvoeringen in aluminium ribbelplaat. Past perfect bij je tenttrailer of je 4×4 met daktent.
go-outside
Afmetingen Kitchenbox 2.0 (zie filmpje) ingeklapt (lbh): 710 x 495 x 400 mm en uitgeklapt: 1270 x 450 x 820-870 mm. De Kitchenbox 2.0 kost 2000 euro.
www.go-outside.at

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!