ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home De handige fietsendragers van Memo-Europe
Accessoires

De handige fietsendragers van Memo-Europe

  1. 14 november 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

De Travel-Star fietsendrager van Memo-Europe is gemonteerd aan het chassis van de camper. Dat heeft als voordeel dat je de fietsen niet zo hoog hoeft te tillen. Daarbij is de achterwand niet echt geschikt om veel gewicht aan te hangen. 

Op kniehoogte

Neem je twee elektrische fietsen mee, dan moet je twee keer zo’n 25 tot 30 kilo tillen. De hoogte waarop de drager is gemonteerd maakt dan wel degelijk veel verschil. Memo-Europe heeft een aantal fietsendragers die op het chassis gemonteerd zijn. Daarbij hoef je minder hoog te tillen en loop je niet de kans op waterlekkage bij de wand. Die is namelijk niet echt berekend op zoveel gewicht. De Travelstar uit de video zit op kniehoogte. Vind je dat toch nog te hoog? Dan kun je er een oprijgoot bij kopen.

Diverse modellen

Naast de Travelstar is er de M-Star. Beide dragers zijn geschikt voor twee (elektrische) tot drie (gewone) fietsen. Ze hebben een draagvermogen tot 75 kilo. Heb je geen fietsen bij je? Dan klap je de drager eenvoudig omhoog. De dragers zijn er vanaf zo’n 750 euro en verkrijgbaar bij de meeste camperdealers. Er is ook nog een M-Star, Revo-Star en Sky-Star fietsendrager. Speciaal voor buscampers is er een wegdraaiende Van-Star drager. Ze zijn allemaal te bekijken op onderstaande site van Memo-Europe.

www.memo-europe.nl

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS