Camerfixx

De Fixxter van CamperfiXX

Campers

De Fixxter camper is een geheel nieuw ontworpen vrijetijdsauto voor vier of vijf personen. Introductie tijdens de camperbeurs in Hardenberg, van 28 t/m 30 september 2018.

Basis is Expert, Jumpy of Proace

De Fixxter is compact gebouwd, heeft een laag brandstofverbruik en rijdt als een personenauto. De camper heeft een extra breed bed, een verschuifbare slaapbank en een deelbare camperkast. De Fixxter wordt gebouwd op basis van de nagenoeg identieke Peugeot Expert, Citroën Jumpy en Toyota Proace, lengte 2 en model vanaf 2016. Door de verschuifbare slaapbank is de leefruimte in de camper zelf te bepalen. Uniek is het schuifsysteem van de slaapbank; op de vloer zitten namelijk geen kwetsbare rails.
Het slaapcomfort is hoog; de matras van de Fixxter L2 is bijna 20% breder dan wat gebruikelijk is in deze klasse. Voor extra slaapcomfort is de slaapmatras geheel vlak. Daarnaast is ook het zitcomfort hoog door verstelbare hoofd- en lendensteunen. De Fixxter camper is daarnaast heel geschikt om grote voorwerpen, zoals een matras of een hoge kast, te vervoeren. De ruimte achterin is variabel dankzij een tweedelige camperkast. Het onderste gedeelte is vast in de Fixxter gemonteerd, aangezien dit voor een camper wettelijk verplicht is. Ga je op vakantie, en heb je veel kastruimte nodig, dan plaats je het bovenste gedeelte van de kast erop.
Camperfixx

Compact en voordelig

Vergeleken met een gewone gezinsauto biedt de Fixxter passagiers op de achterbank een ongekende beenruimte waarbij meteen opvalt dat de vloer geheel vlak is. De Fixxter wordt geleverd met een slaaphefdak. Ook is het mogelijk een Porta Potti te plaatsen. Er zijn handige opbergvakken voor o.a. een EHBO-doos, drankblikjes, een krik en (wijn)flessen. Een opbergvak in het slaaphefdak maakt de Fixxter compleet. CamperfiXX kan de volledige camperombouw, met als basis een nieuwe of jong gebruikte auto, verzorgen. Daarnaast is het mogelijk alleen het slaaphefdak en de RDW goedgekeurde slaapbank te plaatsen en de meubels als bouwpakket te leveren. Op die manier schaf je heel voordelig een Fixxter aan.
Camperfixx
Over CamperfiXX
CamperfiXX maakt vier- en vijfpersoons buscampers op basis van heel veel verschillende types bestelwagens en maakt daarbij gebruik van gecertificeerde slaapbanken en dinettes. De indeling van de compacte buscampers is uniek waardoor het bed extra breed kan worden uitgevoerd. Naast het bouwen van campers levert CamperfiXX campermeubels, gecertificeerde slaapbanken, gecertificeerde dinettes en slaaphefdaken als losse componenten aan particulieren en aan andere camperombouwbedrijven.
www.camperfixx.nl

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant