ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home De Escape Sport als ultimate man cave
De Escape Sport als ultimate man cave
Caravans

De Escape Sport als ultimate man cave

  1. 10 januari 2017, 17:00
  2. 0 Reacties

De Escape Sport, heel anders dan de mannencaravans die we hier op beurzen tegen komen. Toch is het the ultimate man cave on wheels. Industrieel design en plek voor vier op 170 square feet.

Escape Sport, staal en hout en 2275 kilo

Die 170 square feet zijn omgerekend iets meer dan 15 en een halve vierkante meter. We zien aan de binnenkant veel onderhoudsvrij staal. De kasten en de vloer zijn daardoor aluminiumkleurig. Zelfs de douche is handgemaakt en van staal. Steekt mooi af bij het hout op de wanden. De Escape Sport is een hebbedingetje voor guys die daar willen zijn waar het leven iets te bieden heeft. Je trekt hem achter een niet al te kleine auto naar de plek van je keus, zet hem neer en kunt vervolgens relaxen en genieten.

Escape Sport keuken

De Escape Sport is eigenlijk een keet op een trailer. Zo ziet hij er ook uit. Vooral ruig en erg vierkant. Hij weegt 5.000 pounds, oftewel bijna 2275 kilo. Je hangt hem dus niet even achter een Panda. In zijn geboortestreek rijden voornamelijk pick-ups en SUV’s. Een kilootje meer of minder maakt dan niet veel uit. Water en stroom zijn binnen enkele minuten aangesloten. Er zit voor de stroom een solar power system op, een compost-toilet en een gescheiden grijswatertank en een verswatertank. Koken gaat elektrisch. De tv met BluRayspeler ontbreekt evenmin.

Er zijn twee uitvoeringen, de ‘gewone’ heeft een lengte van 20 feet, zo’n 6 meter. Hij is er ook met een Toy Hauler option en dan is hij 28 feet, oftewel zo’n 8,5 meter lang. Prijzen liggen tussen de 40.000 en iets meer dan 45.000 dollar, dat is in euro’s momenteel tussen de € 38.225 en € 43.000,-. Je moet hem wel nog even laten verschepen voordat hij hier voor de deur staat. Hij is er in verschillende kleuren met mooie namen als Charcoal Gray, Bandit Black, Diamond Ice, Indigo Blue, en Victory Red.

Escape Sport douche

www.escapesport.us

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Caravans NIEUWS