ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home De Edelstenen van Kabe: zonder franje
De Edelstenen van Kabe: zonder franje
Advertorial

De Edelstenen van Kabe: zonder franje

  1. 1 maart 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

De caravans uit de Edelstenenserie zijn de bestverkopende modellen van Kabe. Basisuitrusting en comfort staan op een hoog niveau. Compact, flexibele indeling, een lichtgewicht; het zit er allemaal bij. Met tweeëntwintig verschillende indelingen valt er heel wat te kiezen.

Edelstenen: van Briljant tot Diamant

De Edelstenenserie van Kabe biedt tweeëntwintig verschillende indelingen. Van Briljant tot Diamant. Van 4,70 tot 6,60 meter binnenlengte. De Ametist is er als 560 GLE en 560 XL. Beiden zijn er als Standard en als Kingsize. Het verschil zit hem in de breedte. Waar de eerste, – de Standard – een breedte heeft van 2.30 meter, gaat de Kingsize een stapje verder. Deze is namelijk 2,50 meter breed. De GLE Standard heeft twee slaapplaatsen, de GLE Kingsize tot 5 slaapplaatsen (zie afbeelding). In beide gevallen is dat exclusief de zitgroep. De XL heeft in beide breedtes twee slaapplaatsen.

De Briljant 470 XL – verkrijgbaar in twee breedtematen – heeft twee slaapplaatsen. Hij is 473 centimeter lang en weegt maximaal 1700 kilo. De Diamant is er alleen als Kingsize. Deze variant is 2,50 meter breed. De 660 GLE en GXL zijn beiden 6,60 meter lang. De eerste heeft maximaal vijf slaapplaatsen, de tweede heeft twee slaapplaatsen. Het maximale gewicht is 2000 kilo. De Onyx is er alleen als 630 TDL. Hij heeft twee slaapplaatsen, is 2,50 meter breed en 6,30 meter lang.

De Safir is er in zes verschillende indelingen. De 6 meter lange Safir heeft twee tot vijf slaapplaatsen en is zowel als Standard als Kingsize verkrijgbaar. Hij is er als 600 TDL en 600 GLE. Ook de Smaragd kent twee indelingen in twee breedtes. Hij is er als 520 XL met een lengte van 522 centimeter en als 540 GLE met een lengte van 540 centimeter.

Te zien bij de Kabe dealer

Er valt nogal wat te kiezen bij Kabe. Dat doe je het beste bij de dealer. Daar staan verschillende modellen klaar om te worden bekeken en geeft men graag deskundig advies. Bij Van Eijk Caravans in Hapert, bij Hiddink Caravans in Tubbergen, bij Martens Caravanbouw in Brummen en bij Recreama de Boer Caravans in Groningen ben je van harte welkom.

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Advertorial, Caravans NIEUWS