Carthago c-compactline

De Carthago c-compactline: lichtgewicht integraal

Campers

Carthago bouwt zijn lichtgewicht integraalcampers naar eigen maatstaf. Minimaal gewicht bij maximale kwaliteit. Lichtgewicht constructietechnologie zonder weglaten.

Carthago lichtgewicht zonder compromis

Om gewicht te besparen kun je ervoor kiezen dingen weg te laten. Zo niet bij Carthago. Dat bouwt namelijk campers met een laag eigen gewicht zonder verlies van comfort en kwaliteit. De Carthago-maatstaf noemen ze dat zelf. Resultaat is een premium integraal met een laag eigen gewicht en daardoor een hoog laadvermogen. Meer laadvermogen en daardoor minder beperkingen. Brandstofbesparend en tegelijk milieuvriendelijk. Daarbij vanzelfsprekend een uitgebreide uitrusting. Kortom: het Carthago premium-DNA.

Carthago

c-compactline in vijf indelingen

De c-compactline is aangenaam compact aan de buitenkant. Niet alleen in de lengte, ook in de breedte. Hij is met zijn 2,12 meter 15 centimeter smaller dan gebruikelijk voor een integraal. Zo combineer je het comfort van een integraalcamper met de wendbaarheid van een buscamper. Door het lage eigen gewicht van 2825 kilo bedraagt het laadvermogen 675 kilo. Het comfort staat – evenals zijn uitrusting – op een hoog niveau. De c-compactline is er in vijf indelingen. Met achterin keus uit een dwarsgeplaatst tweepersoonsbed, enkele bedden of een queensbed. Boven de zithoek voorin een hefbed.

Het woongedeelte in de c-compactline is geheel gelijkvloers. Hij heeft een L-vormige zithoek met zijzitbank en voldoende opbergruimte. De dubbele bodem is o.a. bereikbaar via een groot luik in de vloer. De ruime garage met een hoogte van 1,20 meter is tot 350 kilo belaadbaar. De winterharde c-compactline is een camper voor het hele jaar. Hij standaard voorzien van het veiligheidspakket. Daarin zaken als airbag, ESP, ABS, heuvelrem en tractiecontrole.

Meer campers van Carthago zien? Klik dan hier. Of bekijk onze video van de c-compactline. Kijk voor meer informatie over deze campers ook in het gratis digitale Campingtrend Magazine van april.

Naar de site van Carthago.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant