De Caravan en Camper van het Jaar 2020

Nieuws

De Kampeer en Caravan Jaarbeurs is vandaag van start gegaan in Utrecht. Zoals elk jaar heeft de ANWB op de openingsdag de winnaar van de verkiezing Caravan en Camper van het Jaar bekendgemaakt. Voor modeljaar 2020 gaat die titel naar Dethleffs en Bürstner.

Dethleffs Nomad 490 BLF

Bij de caravans gaat de Dethleffs Nomad 490 BLF er met de titel vandoor. Voor modeljaar 2020 gaf Dethleffs de Nomad-serie een update. Zo hebben de caravans onder meer een nieuw interieur en een nieuwe keuken gekregen. De 490 BLF heeft – naast het tweepersoonsbed – de badkamer in de lengte met een open wastafel achterin. Hij is 2,3 meter breed en nog geen 5,9 meter lang. Opvallen doet de keuken voorin. Hier lees je meer over de Caravan van het Jaar 2020. De 490 BLF kwam ook al voorbij in de Campingtrend Liveshows. Dat zie je hier.

Bürstner Lyseo M Harmony Line 660

Winnaar bij de campers is de Bürstner Lyseo M Harmony Line 660. Voor deze serie kiest het Duitse merk voor het eerst voor de Mercedes Sprinter als basisvoertuig. Natuurlijk is ook deze lijn ingericht volgens het – door Bürstner zelf ontwikkelde – Wohnfühlen-principe. Het exterieur van deze halfintegraal heeft het typische Bürstner-design en oogt tegelijkertijd fris en sportief. Aan de achterzijde kenmerkt hij zich door de nieuwe hybride achterlichten. Hier lees je meer over de Bürstner Lyseo M Harmony Line 660.

Meer weten over de winnaars?

Kijk dan vanavond om 19.00 uur naar de Campingtrend Liveshow vanaf de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht. Hierin vertellen Jos en DickWilliam je álles over winnaars en over de grootste kampeerbeurs van Nederland. Tijdens beursdagen zie je elke dag een uitzending vanaf de beurs. Wil je de shows live zien? Like dan onze Facebook-pagina, waar de video om 19.00 uur start! Liever later kijken? Abonneer je dan op het YouTube-kanaal van Campingtrend. Hier vind je alle Liveshows.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant