Voorpret Liveshow

De Campingtrend Voorpret Liveshow

Nieuws

Ken jij de Campingtrend Voorpret Liveshow al? Elke dinsdagavond om 19.30 uur te zien op Facebook en YouTube. We nemen je mee naar de show van vorige week en vertellen je wat je vanavond kunt verwachten. Kijk je mee?

De Voorpret Liveshow van vorige week: gebruikte campers

Op onder meer vakantiegebied ging dit jaar niet alles zoals gepland. Maar Campingtrend hield én houdt de moed er in. Door elke week een mooie show neer te zetten is er toch vakantievoorpret. Met elke week een ander onderwerp. Zo was dat vorige week de gebruikte camper. Nieuw zijn campers niet aan te slepen en ook gebruikt gaan ze als zoete broodjes over de toonbank. Maar waar moet je op letten als je een tweedehands camper koopt? En wat is er zoal te koop in de verschillende prijsklassen? Je zag het in de Voorpret Liveshow. Heb je die vorige week gemist? Bekijk hem dan nu alsnog hieronder.

En wat kun je vanavond verwachten?

Vanavond om 19.30 uur kun je kijken naar weer een nieuwe Campingtrend Voorpret Liveshow. Daarin komt onder meer een heel fijne camping voorbij. We laten je het nieuws van LMC zien en Carado komt voorbij. Maar er zit natuurlijk nog veel meer in de Voorpret Liveshow. Zo geven we ook deze week weer een mooie prijs weg. Kijken! Dat kan op Facebook en op YouTube.

Wil je voortaan geen Liveshow meer missen? Klik dan hier en we sturen je vooraf een reminder.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant