ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home De Bo-Camp kinderstoel
De Bo-Camp kinderstoel
Accessoires

De Bo-Camp kinderstoel

 1. 8 september 2018, 11:00
 2. 2 Reacties

De plastic kinderstoel van een bekend Zweeds woonwarenhuis. Loop een willekeurige camping over en je ziet er meer dan je op een hand kunt tellen. En terecht, want hij is nu eenmaal hartstikke praktisch. Maar wat als je kroost te groot is voor het ding, maar nog te klein voor een normale campingstoel? Dan is daar de Bo-Camp kinderstoel.

Bo-Camp kinderstoelDe Bo-Camp kinderstoel is de ideale oplossing voor de zogeheten tussenfase. Als ze een jaar of drie zijn passen de meeste kinderen echt niet meer in de kinderstoel. Maar wat dan? De schrijfster van dit artikel plantte ze op een gewone kampeerstoel, maar dat bleek niet zo’n succes. Ze konden bij lange na niet bij de tafel en eten werd een regelrechte bende.

Door schade en schande wijs geworden ging er de vakantie erna een picknicktafeltje mee. Zo opvouwbaar ding met vier krukjes eraan vast. Het voldeed prima, maar echt lekker zitten deed het niet. En de tafel? Die bleek al snel te klein. Enfin, de ideale oplossing was het niet.

Kinderstoel van Bo-Camp

Toch blijkt die wel te bestaan: de Bo-Camp kinderstoel. Hij ziet er niet alleen stoer uit, maar heeft ook nog eens de ideale hoogte om de kids aan tafel te zetten. Bovendien is hij dankzij het aluminium frame erg licht en makkelijk in te klappen. Hij kost ongeveer acht tientjes, maar je kunt er jaren mee vooruit. De maximale belasting is namelijk tachtig kilo. Je kunt de Bo-camp kinderstoel onder meer via onderstaande link bestellen.

Bekijk op bol.com

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

REACTIES

  max - vrijdag 14 september 2018 

  slecht artikel

  Beantwoorden

   Jos Mark - vrijdag 14 september 2018 

   Goede feedback, houden we van!

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS