Sylvansport Vast

De bijzondere Sylvansport Vast caravan

Caravans

Sylvansport is een Amerikaanse bouwer van klapcaravans. Ze leveren zeer bijzondere bouwsels af. Hun laatste creatie heet de Sylvansport Vast. Een aluminium chassis met dit keer vaste wanden. Een slide-out keuken en wederom anders dan de anderen.

Sylvansport: anders dan de anderen

Van dit merk kon je hier eerder al de bijzondere Go bewonderen. Een soort tenttrailer met heel veel mogelijkheden. Nu is er de Vast, de eerste caravan met vaste wanden van dit merk. Wat bleef is de gifgroene kleur, alhoewel hij ook in het grijs verkrijgbaar is. Ook de disselkast zorgt voor een typisch Sylvansport-uiterlijk. Schuif hem in zijn geheel op de dissel naar voren en de gasflessen en het reservewiel zijn bereikbaar. De achterkant kan helemaal open waardoor je hem als transportcaravan kunt gebruiken. In dat opzicht – en door de vierkante vorm – lijkt hij op de Deseo van Knaus.
Sylvansport Vast bedden
Bagageruimte voor bijvoorbeeld fietsen of je kampeerspullen door de ruime achterklep te openen. Met het hefbed boven de verschuifbare L-vormige zithoek erbij, heb je vier slaapplaatsen. Een douche en aparte toiletruimte zien we helemaal voorin. Schuif de keuken naar buiten en voilà, je douchecel is klaar. Aan de zijkant ruimte om bijvoorbeeld een kayak op te hangen. En om het nog wat bijzonderder te maken, een slide-out keuken. Hierdoor kun je kiezen; binnen of buiten koken. Kies je voor buiten, dan sta je lekker onder de luifel. De keuken is voorzien van twee pitten en een draagbare koelbox met vriesvakje.
Sylvansport Vast keuken

Sylvan Sport Vast (2019)

Stahoogte van 2,06 meter

De stahoogte in de Vast is een aanzienlijke 2,06 meter. De zithoek bouw je om tot een bed met de bedmaat 150 bij 2,03. Het elektrisch te bedienen hefbed heeft dezelfde bedmaat. Ook de langere kampeerder kan dus goed uit de voeten. Speciale matrassen moeten het slaapcomfort bieden zoals je dat van thuis kent. In de bodem van het hefbed een led-licht in de vorm van een sneeuwvlok. In verschillende kleuren te schakelen.
Hij kost in Amerika, waar je hem al kunt bestellen, krap 50.000 dollar. Oftewel zo’n 44.000 euro. Of en wanneer hij naar Europa komt, is momenteel nog niet bekend.
Naar de site van Sylvansport.
Sylvansport Vast binnen en buiten

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant