ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home De Biberbox: een camper uit een kist
De Biberbox: een camper uit een kist
Accessoires

De Biberbox: een camper uit een kist

  1. 10 juni 2018, 11:00
  2. 0 Reacties

Met de Biberbox tover je je busje, mpv of stationwagen snel om tot een mini-camper. Steeds meer fabrikanten bieden dit soort oplossingen aan. Dat is niet verwonderlijk, want deze vorm van camperen is populair.

Past in vrijwel elk model

De eerste Biberbox was een ombouw voor een VW Caddy met bouwjaar 2003. Die heeft met een breedte van 112 centimeter zo’n beetje de kleinste binnenmaat in deze klasse. Voordeel daarvan is dat de box dus ook in alle andere merken en modellen past. Zo kan ook een Kangoo of Berlingo dienst doen als basis. De box heeft een klik-, vouw- en klapsysteem. Hiermee kun je zonder gereedschap een camper tevoorschijn toveren. Binnen is plek voor jerrycans, een wasbakje en bagage. Er zitten twee elementen aan vast die scharnieren en die je kunt gebruiken als bed.

Biberbox

Als bed of als bank

De maat van de box na het uitklappen is 112 bij 185 centimeter. Het bed met matras heeft een maat van 1,20 bij 2 meter. Je zet het vast met behulp van de gordels. Zo kun je zelf bepalen of je het hoofdeinde iets omhoog laat staan of niet. De box is zo ook te gebruiken als bank. De box is gemaakt van hergebruikt hout met multiplex en de scharnieren zijn van ijzer. Er zitten bewust geen plastic onderdelen aan. De fabrikant heeft inmiddels een aangepaste versie voor busjes als de VW T5/T6, de Jumpy van Citroën etc. Hij is er in houtdecor als Natur en in het donkerbruin als Kontur.

De box weegt 48 kilo en is er vanaf € 849,-. Het verzenden kost 50 euro. De grotere uitvoering weegt 60 kilo en kost € 1199,-. Voor de laatste  betaal je 80 euro voor het verzenden.

www.biberbox.de

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS