De Averso is terug

Caravans

Bij Bürstner blijft de dit jaar ingevoerde serie Premio onveranderd. De Premio Plus heeft zich aangepast aan het uiterlijk van de Premio en er is een extra indeling. De terugkeer van de vernieuwde Averso is het grote nieuws.

Averso terug van even weggeweest

Hij was er een jaartje niet maar is terug. Geheel gemoderniseerd en in de nieuwe Bürstner-stijl. Lichte houttinten, afgeronde hoeken en diverse stoffen waaruit je kunt kiezen. In totaal zijn er 11 indelingen, zoals bijvoorbeeld de zeer ruim opgezette 490 TL en TS die beiden toch lekker compact zijn. Een maatje groter is de 720 TK, uitstekend geschikt voor een gezin met kinderen. De Averso heeft het allemaal in huis. Standaard staat hij op een Al-Ko chassis, is hij voorzien van een disselafdekking, is er een anti-slingerkoppeling gemonteerd, heeft de watertank een inhoud van 38 liter en zorgt een Truma Therme voor de verwarming. Daarnaast heb je de keus uit verschillende accessoire-pakketten om je Averso verder aan te kleden.
Averso
De Averso Plus laat zien dat hij familie is. Twee nieuwe indelingen, de 500 TS met hefbed boven de zitgroep voorin de caravan en de 520 TL met enkele bedden waarvan je vrij eenvoudig ook een bed ter grote van een ligwei kunt maken. Daarboven het hefbed voor de kinderen of kleinkinderen.
Dan is er ook nog de Averso top. Zeg maar de hogere middenklasse. Deze serie doet het sinds zijn verschijning een jaar geleden goed en gaat het nieuwe seizoen bijna zonder veranderingen in. Wel komen de indelingen 430, 450 en 460  TS te vervallen.
Averso
www.buerstner.com

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant