De ANWB Caravan en Camper van het Jaar 2021

Nieuws

Geen Kampeer en Caravan Jaarbeurs. Wel de jaarlijkse verkiezing van de ANWB caravan en camper van het jaar 2021. Eura Mobil en Adria zijn dit jaar de trotse winnaars.

Adria Adora, caravan van het jaar 2021

Adria durfde het aan om zijn succesnummer onder handen te nemen. Best een beetje spannend. Maar het resultaat is een nog betere Adora. En dat wordt nu onderstreept met de titel caravan van het jaar 2021. Een grotere disselkastklep en spoilers aan de voorkant. Een compleet nieuwe achterzijde. Opvallend is ook het raam aan de voorkant. Het glas loopt tot ver op het dak door. Leuk detail is de aluminium strip. Deze loopt helemaal rondom in het interieur. Je kunt er legplankjes en bakjes aan ophangen. Precies op de plek die voor jou uitkomt. De jury noemt verder de keuken als zelfstandig element met een eigen kleurstelling en ontwerp. Ook de betere bergruimte en geoptimaliseerde badkamer konden de jury bekoren.

Eura Mobil Active One 650 HS, winnaar bij de campers

Een alkoof is de camper van het jaar 2021 geworden. Met in die alkoof twee ruime eenpersoonsbedden. Achterin staat een gezellige rondzit. De Eura Mobil heeft een houtvrije opbouw. Standaard is de dubbele bodem met bergruimte. De cabine is afgescheiden van het woonvertrek door een schuifdeur. Dat maakt hem ook geschikt voor winterkamperen. De jury noemt deze 650 HS doordacht. Zijn lage prijs en het gegeven dat hij met rijbewijs B te besturen is scoren. De afwerking van de houtvrije en verlijmde opbouw maakt indruk. Ook de comfortabele rondzit achterin valt in de smaak.

Het is een camper die het hele jaar te gebruiken is, ook in de winter. Basisvoertuig is de Fiat Ducato met 140 pk onder de kap. Onder andere airbags, 16 inch lichtmetalen wielen en cruisecontrol zijn standaard. Hij is er vanaf 72.950 euro.

Naar de site van Adria.

Naar de site van Eura Mobil.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!