Bike 540 Clever

De andere buscamper: Clever Bike 540

Campers

De Clever Bike 540 buscamper is anders. Hij heeft – ondanks zijn compacte formaat – de zithoek achter. En daarachter parkeer je ook nog eens heel gemakkelijk je fiets. Slim bedacht van Clever.

Bike 540 is onderscheidend

Clever is een volle dochter van buscamperbouwer Pössl. Hun model Bike 540 is anders dan andere buscampers. Dat komt omdat hij de zithoek achterin heeft. Dat zie je niet veel. Dit model is afgeleid van een ander Clever-model. De For II – een buscamper voor twee dus – heeft een soortgelijke indeling. Verschil is dat bij de Bike 540 tussen de achterdeuren en die zitgroep nog ruimte over is. En jawel, daar passen precies twee fietsen tussen. Die staan daarmee veilig binnen. Ook ’s nachts.

Uiteraard kun je er ook voor kiezen om deze ruimte met andere spullen te vullen. Er kan zelfs een luikje open, dat het naar binnen halen van de bagage vergemakkelijkt. Of waardoor je langere bagagestukken eenvoudig naar binnen kunt schuiven. De zitgroep achterin is voorzien van twee plaatsen met gordels. Na het ombouwen heb je er een lekker ruim bed aan. Heb je meer slaapplaatsen nodig, dan is er optioneel een slaaphefdak beschikbaar.

De Clever Bike 540 is gelimiteerd verkrijgbaar en kost in Duitsland 49.000 euro. Naar de site van Clever.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant