A75SL

De alkoofcamper Sun Living A75SL

Campers

Een alkoofcamper is ongelofelijk ruim en praktisch. Het is de ideale camper voor een groot gezin. Bij verhuurbedrijven is hij heel populair. In deze video laten we je de Sun Living A75SL zien.

Sun Living A75SL: een zee aan ruimte

De alkoof is ruim. En dat is voor een groot gezin gewoon prettig. De Sun Living A75SL is een zespersoons camper. In de alkoof zijn twee slaapplaatsen te vinden. Achterin twee enkele bedden, met een lengte van maar liefst 2,10 meter. En tenslotte kun je ook van de dinette nog een tweepersoonsbed maken. Dat zijn zes slaapplaatsen in totaal. Ook de grote koelkast met een inhoud van 142 liter en de ruime garage zijn prima geschikt voor een groot gezin.

Natuurlijk moet je wel op het gewicht letten. Met zes personen is de maximale 3500 kilo al snel in zicht. Een C1-rijbewijs en opwaarderen kan uitkomst bieden. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een aanhanger achter de camper. De Sun Living A75SL is 7,39 meter lang, 2,32 meter breed en 3,09 meter hoog. Prijs vanaf 61.490 euro. Nieuwsgierig? Kijk dan naar onze video.

Naar de site van Sun Living.

Bevalt de video? Klik dan hier om je op ons YouTube-kanaal te abonneren.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant