Dare to be different Outdoor dealer van HeroCamper

Caravans

Dare To Be Different Outdoor is dealer geworden voor de Teardrop caravan van HeroCamper. Deze Teardrop caravans worden gebouwd in Denemarken en zijn volledig geïsoleerde caravans waarbij er in de constructie alleen maar gebruik is gemaakt van kunststoffen of metaal.

Duurzaam en degelijk

Het geheel is duurzaam en degelijk gemaakt. Metalen kasten en metalen ladesystemen laten dat duidelijk zien. Met zijn ruime bed en opbergruimte en zijn grote standaard buitenkeuken een kampeermiddel dat in het aller belangrijkste voorziet tijdens de vakantie. Je hebt er een goed bed en een plek om goed te kunnen koken aan.
De HeroCamper Teardrops caravans zijn voorbereidt op allerlei soorten accessoires van zonnepaneel tot hete luchtverwarming, van daktent tot luifel. Er zijn twee type HeroCamper Teardrop caravans: de HeroTraveller en de HeroRanger. De een heeft een moderne uitstraling en de ander heeft een Offroad look. Zowel de HeroTraveller als de HeroRanger kunnen uitgerust worden met alle toebehoren van Dare To Be different Outdoor. Denk bijvoorbeeld aan een daktent. De isolatie is dusdanig goed dat buitentemperaturen tot min 21 graden geen probleem vormen. Beide modellen worden verkocht met een terugkoopgarantie (voorwaarden op onderstaande site). De Traveller kost € 8595,- de Ranger € 8995,-.

Herocamper

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant