ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Dare to be different Outdoor dealer van HeroCamper
Dare to be different Outdoor dealer van HeroCamper
Caravans

Dare to be different Outdoor dealer van HeroCamper

  1. 28 oktober 2017, 11:00
  2. 0 Reacties

Dare To Be Different Outdoor is dealer geworden voor de Teardrop caravan van HeroCamper. Deze Teardrop caravans worden gebouwd in Denemarken en zijn volledig geïsoleerde caravans waarbij er in de constructie alleen maar gebruik is gemaakt van kunststoffen of metaal.

Duurzaam en degelijk

Het geheel is duurzaam en degelijk gemaakt. Metalen kasten en metalen ladesystemen laten dat duidelijk zien. Met zijn ruime bed en opbergruimte en zijn grote standaard buitenkeuken een kampeermiddel dat in het aller belangrijkste voorziet tijdens de vakantie. Je hebt er een goed bed en een plek om goed te kunnen koken aan.
De HeroCamper Teardrops caravans zijn voorbereidt op allerlei soorten accessoires van zonnepaneel tot hete luchtverwarming, van daktent tot luifel. Er zijn twee type HeroCamper Teardrop caravans: de HeroTraveller en de HeroRanger. De een heeft een moderne uitstraling en de ander heeft een Offroad look. Zowel de HeroTraveller als de HeroRanger kunnen uitgerust worden met alle toebehoren van Dare To Be different Outdoor. Denk bijvoorbeeld aan een daktent. De isolatie is dusdanig goed dat buitentemperaturen tot min 21 graden geen probleem vormen. Beide modellen worden verkocht met een terugkoopgarantie (voorwaarden op onderstaande site). De Traveller kost € 8595,- de Ranger € 8995,-.

Herocamper

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

490L Lifestyle in beeld
Caravans

490L Lifestyle in beeld

We schreven eerder over de Knaus Lifestyle 490 L, het nieuwe woonconcept voor twee van Knaus. We konden hem echter...

  1. 23 januari 2016, 0:00
  2. 0 Reacties

MEER Caravans NIEUWS

Airstream Globetrotter X Astheimer
Caravans

Airstream Globetrotter X Astheimer

Airstream. De trailer uit aluminium is net zo Amerikaans als de drive in hamburgertent en de rollerskate. Toch is hij er nu met een op de Europese smaak aangepast interieur. De Globetrotter X Astheimer is…

  1. 4 november 2017, 11:00
  2. 0 Reacties
Kip Kompakt Polar Blue Limited Edition
Caravans

Kip Kompakt Polar Blue Limited Edition

De Kompakt Polar Blue Limited Edition is een bijzondere Kompakt met een uitgebreid optiepakket. Vanwege het succes van de vorige Limited Edition. Bestel hem nog dit jaar en geniet een voordeel van € 2755,-….

  1. 29 oktober 2017, 17:00
  2. 1 Reacties