Dakverwarming voor je caravan

Accessoires

Een elektrisch verwarmingsmatje voor in de caravan kenden we al. Dat ze er ook zijn voor óp de caravan wisten we nog niet. Het Duitse bedrijf Beisel maakt beschermdaken voor op caravans en heeft daarvoor nu ook een dakverwarming ontwikkeld.

Dakverwarming: geen dikke laag sneeuw meer op je caravandak

Ze hebben jarenlange ervaring met het maken van beschermdaken, de firma C+F Beisel. Bekende producten zijn hun Van-Roof en Protec series. Ze monteren de daken en verlenen vervolgens garantie. Voor de voor- en achterkant en de ramen maken ze thermo-matten. Eenvoudig te monteren dankzij een Easy-Clip systeem. Hagelbescherming voor dakluiken en schotelantennes leveren ze ook.
Dakverwarming 1
De verwarming voor op het beschermdak van deze firma kenden we nog niet, maar blijkt ook te bestaan. Deze werkt met twee sensoren en ‘voelt’ daarmee of er sneeuw op het dak ligt. Is dat het geval, dan schakelt de verwarming automatisch in. Doordat de sneeuw van onder verwarmd wordt, schuift de sneeuwlaag vanzelf van het dak af. Is de sneeuw van het dak af, dan schakelt de verwarming ook weer automatisch uit. De verwarming is er in verschillende maten en kan op vrijwel elk beschermdak zonder gereedschap aangebracht worden.
www.beisel-schutzdachbau.de

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant