daktent

Daktent Experience Center

Tent

Daktent.nl opent het Daktent Experience Center. Hier kan je proefliggen, alle modellen daktent vergelijken en meer. De feestelijke opening is begin volgend jaar.

Daktent en compact kamperen

Daktenten zijn hip. Er komen niet alleen steeds meer modellen en merken, ook het aantal liefhebbers groeit. Aanbieder Daktent.nl groeide daardoor zo langzaam aan uit z’n jasje. Daar hebben ze nu iets op bedacht. Het hele huidige pand wordt omgetoverd in een Experience Center. Alle beschikbare ruimte wordt gevuld met daktenten en bijbehorende accessoires. De rest van het bedrijf verhuist naar een ander pand.

daktent showroom

De keuze is reuze

En dus kun je binnenkort minimaal dertig verschillende type daktenten met elkaar vergelijken. Compleet met een gebruiksvideo met uitleg, beschikbare opties en prijzen. Experts helpen je mee de juiste tent te kiezen. Zo krijg je in het Daktent Experience Center dé oplossing voor compact kamperen. Met je eigen auto, zonder aanhanger. En toch alles bij je om onafhankelijk op pad te kunnen gaan. Ook voor o.a. kookkisten en wereldreizigers is aandacht. En er is een speciale 4×4-hoek.

Feestelijke opening


De feestelijke opening van het Daktent Experience Center in Baarn – Oud-Eemnesserweg 5N – is op zondag 2 februari (van 10.00 tot 16.00 uur). Ga voor alle info naar de site van Daktent.nl

En wil je meer weten over de kookkist? Kijk dan naar onderstaande video:

De kist van Dare2b

Bevalt de video? Klik dan hier om je op ons YouTube-kanaal te abonneren.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!