Campwerk Adventure

Daktent Campwerk Adventure doorontwikkeld

Tent

De Campwerk Adventure daktent draait al een tijdje mee. Na aanpassingen in 2019 heeft de daktent voor seizoen 2020 een complete metamorfose ondergaan. Wat is nieuw aan model 2020?

Campwerk Adventure 2020

Het van origine Duitse Campwerk heeft haar succesvolle daktent Adventure flink onder handen genomen. Enkele aanpassingen zijn duidelijk zichtbaar. Zoals de voortaan standaard binnentent en 8mm anti-condensmat. Ook het Campwerk-logo is vernieuwd. Daarnaast zijn een aantal wijzigingen in de opties doorgevoerd.

De aanpassingen

Campwerk Adventure 2020

De Adventure model 2020 heeft een nieuwe boogconstructie. Die zorgt meteen voor een betere afvoer van het regenwater. De tent krijgt een nieuwe brede luifel. Daardoor heeft hij een chique uitstraling. De gebruikte stangen zijn dikker en vanaf nu bekleed. Door de twee aanwezige dakvensters kun je vanuit je bed naar de sterren kijken. De al genoemde binnentent zorgt voor een heus hemelbedgevoel. Niet alleen het logo is nieuw, ook de softcover is nieuw ontwikkeld.

In twee maten

De Campwerk Adventure is verkrijgbaar in twee maten. Dat zijn de 140 voor twee personen en de 165 voor drie personen. Beide modellen zijn uit te breiden met een ondertent. Deze is verkrijgbaar in de hoogtemaat 135-150 centimeter en 180-200 centimeter. Desgewenst kan er nog een verlenging van 25 centimeter aan worden toegevoegd. Zo is er voor bijna elke voertuighoogte een oplossing. De ondertent is standaard voorzien van een gesloten kuip. De ladder zit erbij en is geschikt voor een opbouwhoogte tot 180 centimeter. Is dat niet voldoende, dan is er een verlengstuk tot maximaal 220 centimeter. De nieuwe Campwerk Adventure daktent is vanaf deze maand per direct leverbaar en onder meer te bezichtigen in de showroom van Daktent.nl

Naar de site van Campwerk.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!