ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Dag van de open deur bij Niesmann+Bischoff
Dag van de open deur bij Niesmann+Bischoff
Branche

Dag van de open deur bij Niesmann+Bischoff

  1. 9 november 2017, 19:00
  2. 0 Reacties

Ook dit jaar kunnen eigenaren en fans van een Niesmann+Bischoff weer terecht op de dag van de open deur. Wat eigenlijk een weekend is met een lange traditie. Dit jaar op 11 en 12 november.

Weekend in november vaste prik

Het is al jaren vaste prik. In november organiseert de Duitse camperbouwer Niesmann+Bischoff een weekend. Voor iedereen die komen wil, eigenaren, fans, partners, vrienden, toekomstige eigenaren. En er komen we veel en van ver, zo weten we inmiddels. Niet alleen uit Duitsland, ook uit ons land, Engeland, Frankrijk en Italië. Dit jaar is iedereen welkom in het weekend van 11 en 12 november. Elk uur een rondleiding door de fabriek, in de gewenste taal. Verder een afwisselend en informatief programma. Muziek, voldoende voor de innerlijke mens en veel collega camperaars. De dagen beginnen om 10 uur.

www.niesmann-bischoff.com

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Branche, Onderweg NIEUWS

De kerstmarkten van Tsjechië
Onderweg Uit tips

De kerstmarkten van Tsjechië

Kerstsfeer in de Tsjechische steden. Straten die versierd zijn met lampjes, gezellige kraampjes, de geur van glühwein en een gigantische kerstboom. De kerstmarkten van Tsjechië zijn magisch. Opening kerstmarkten op 2 december Op 2…

  1. 14 november 2017, 19:00
  2. 0 Reacties