knaus-tabbert

CUVision en CUVolution in Düsseldorf

Nieuws

Knaus-Tabbert noemt zijn buscampers CUV. Dat staat voor Caravaning Utility Vehicle. En het staat, volgens de fabrikant, voor avontuur, vakantie, vrijheid en spontaniteit. Twee showcars laten op de Caravan Salon zien wat de toekomst is van de CUV.

Blik op de toekomst

Een uitstapje, stedentrip, zomer- of wintervakantie. Het kan allemaal met de CUV. Een prima voertuig als tweede auto of voor alledag. Knaus heeft zijn vizier op de toekomst gericht en daarom een aantal vernieuwingen doorgevoerd. Zodoende tonen zowel Knaus als Weinsberg – onderdeel van Knaus-Tabbert – nieuwe modellen waarin de beschikbare ruimte optimaal is benut.

Knaus toont zijn nieuwe Boxstar en Boxdrive. Weinsberg heeft de CaraTour en CaraBus. Deze CUV’s zijn doordachter en hebben slimme oplossingen. Zoals bijvoorbeeld een 105 liter bevattende watertank die weggewerkt is in de carrosserie. Zo komt er tot aan een kwart meer bergruimte beschikbaar. Een andere bodem zorgt voor meer stahoogte en een betere isolatie. Vorstvrije waterleidingen maken de modellen wintervast. Stillere verwarmingen doen daarbij hun werk. De nieuw ontworpen zwevende tafel spaart plaats en is een echt eyecatcher. Douche en toilet zijn makkelijk toegankelijk. Vooralsnog zijn het concepten. De Weinsberg CUVolution in de kleur Liquid Gold Orange toont sportief en maakt zich breed. De Knaus CUVision heeft de MAN als basis en is eveneens vooral breed. De wielen zijn 22 inch groot. Beide modellen onderstrepen de aanwezigheid van deze merken in de buscamperwereld.

En dan is daar ook nog de Knaus Boxstar 600 Family. De unieke verschijning met airbrusch beschildering is op de Caravan Salon te zien buiten, voor hal 4. Hij is te winnen, aan dit spel kunnen ook bezoekers van hal 15 meedoen. Daar staan alle CUV’s bij elkaar.

www.knaus.nl

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!