Crown interieur

Crown integraal is in alles een Kabe

Advertorial v

De Crown – de nieuwe integraalserie van Kabe – heeft de voorwielaangedreven Mercedes Sprinter als basis. Natuurlijk is hij onder meer extreem winterhard. Zien? Kijk mee.

Crown is dol op strenge winter

Daarom zijn bij Kabe de wanden, het dak en de vloer een stuk dikker dan bij andere campermerken. De Crown is er namelijk op gemaakt om geen sjoege te geven tijdens de strenge Scandinavische winters. Deze integraal camper is daarmee extreem winterhard. Daar draagt ook de standaard Alde-vloeistofverwarming zijn steentje aan bij. Net als de eveneens standaard vloerverwarming en de verwarmde dubbele bodem. De Crown is niet alleen warmer in de winter. Hij is ook koeler in de zomer.

Crown Kabe
Kabe Crown i810.

Volop keus in indelingen

De Kabe Crown integraal is er in dertien verschillende indelingen en vanaf een lengte van 7,82 meter. De i760 is er in drie indelingen. Met enkele bedden – al dan niet met de badkamer achterin over de gehele breedte van de camper – en een Frans bed. De i810 integraal met een lengte van 8,32 meter is er in zeven indelingen. Ook als tandem-asser. Hij is er met enkele bedden, een Frans bed of een queensbed. Ook hier verschillende badkameropstellingen. Tenslotte zijn er twee indelingen met een lengte van 8,82 meter en een tandem-as: de i860. Er is keuze uit een uitvoering met enkele bedden of een queensbed.

Luxe met een eigen gezicht

Welke indeling ook je voorkeur heeft, voorin boven de zitgroep hangt standaard een hefbed. Zo heb je altijd twee extra slaapplaatsen achter de hand. Optioneel kun je dit laten vervangen door bovenkastjes. De zitgroep is ruim bemeten en voorzien van lederen bekleding. De Crown is in alles een Kabe. Dat wil ook zeggen dat de standaard-uitrusting zeer compleet te noemen is. Je koopt veel luxe en een camper met een geheel eigen gezicht. Meer weten? Kijk dan vooral naar onderstaande video. Je kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan de Kabe-camperdealer.

Naar de website van Kabe.

Bevalt de video? Klik dan hier om je op ons YouTube-kanaal te abonneren.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant