Crosscamp

Crosscamp valt in de prijzen

Campers

Het nieuwe campermerk Crosscamp – het kleintje van Hymer – valt in de prijzen. De vakjury van het German Brand Institute kende het merk meteen twee prijzen toe.

Crosscamp: Urban Outdoor

De achtkoppige jury kende het in 2019 in de markt gezette merk de ‘Best of the Best’-label toe. En wel in de categorie ‘Product Brand of the Year’. In de categorie ‘Transport & Mobility’ won Crosscamp de Gold-Award. De experts op het gebied van merkmanagement roemden de consequente vertaling van de groeiende urban outdoortrend in een voertuigconcept. Daarbij spelen positionering van het merk en de naamgeving eveneens een belangrijke rol.

Crosscamp

Entree met kickstart

“Met de lancering van Crosscamp gaven we in 2019 gehoor aan een groeiende vraag. De vraag naar een compacte en veelzijdige campervan. Flexibel inzetbaar voor alledaags gebruik. De focus lag bij de lancering bewust op de digitale presentatie. Dat zorgde voor een kickstart van het nieuwe campermerk Crosscamp”, aldus Stefan Terzi, chef Marketing en Communicatie bij de Erwin Hymer Group (EHG). Crosscamp volgt als product nieuwe wegen op het gebied van marketing. Daarom is Hymer extra blij met deze German Brand Awards.

De Crosscamp is veelzijdig. Je gebruikt hem als shuttle in de stad. Als busje bij het boodschappen doen, of om mee te verhuizen. Maar hij is tegelijk ook een volledig uitgeruste camper. Je kunt er het hele weekend mee de natuur in. Hij is compact en gemakkelijk in elke situatie. Dat spreekt een nieuwe doelgroep aan. Mensen die door de toegenomen drukte steeds meer behoefte hebben deze te ontvluchten en de natuur op te zoeken. Bij de lancering van het merk is rekening gehouden met de ‘digital lifestyle’ van deze doelgroep. Want precies daar – op de social media – werd de nieuwe Crosscamp voorgesteld. Het is daarmee het eerste merk van de EHG dat voor de marketing vol inzet op deze media. Tot nu toe een succesvolle strategie.

Naar de site van Crosscamp.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant