Crosscamp Life

Crosscamp Life: Opel Zafira als camper

Campers

De nieuwe Crosscamp Life heeft de Opel Zafira als basis. Het interieur kennen we uit het eerdere model op basis van de Toyota Proace Verso Family.

Crosscamp Life is kleintje Hymer

Crosscamp valt onder de Erwin Hymer-vlag. Die heeft daarmee ook een speler in het compacte segment. Sinds maart vorig jaar is er een Crosscamp op basis van een Toyota Proace. Die staat bij de Toyota-dealer in de showroom. De Crosscamp is uitgerust met een slaapbank, een hefdak en een uitneembaar keukenblok. Het model Opel Zafira is vrijwel gelijk aan de Toyota.

Zafira Life

Voordeel daarvan is dat het interieur probleemloos past. Crosscamp schroeft het vanaf nu ook in een Opel. Alleen de kleur is anders. De Crosscamp Life is vanaf het voorjaar bij de Opel-dealer te koop. In Duitsland is hij op 65 plekken te bekijken en aan te schaffen. De Toyota staat bij 63 dealers in de showroom. De Opel is in Duitsland zo’n 1000 euro goedkoper in vergelijking met de Toyota.

Life interieur

Verschillende uitvoeringen

De Zafira heeft vier motorvarianten. De kleinste is een 1,5 liter met 120 pk. Daarnaast zijn er drie 2 liter motoren met 122, 150 en 177 pk. De Crosscamp Life is lekker compact. Hij meet 4,95 meter in de lengte. Met een hoogte van 1,99 meter rij je elke parkeergarage in. Afhankelijk van de gekozen uitvoering is er een laadvermogen tot aan 700 kilo beschikbaar. De Life heeft vier zit- en slaapplaatsen. Hij is er in Duitsland (dus exclusief onze bpm) vanaf 42.000 euro.

Naar de site van Crosscamp.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant