ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home CousCous Salade – Campingkok
Koken

CousCous Salade – Campingkok

  1. 11 juni 2016, 15:00
  2. 0 Reacties

De Campingkok is weer achter zijn kooktafel gekropen en maakt vandaag het even eenvoudige als lekkere campinggerecht, CousCous Salade.

Ingrediënten

Voor 2 Personen:

  • 200 gram Snelkook Couscous
  • 150 gram (Schapen) Feta
  • 2 flinke Tomaten
  • Verse Koriander
  • 2 Eetlepels Yoghurt

Er is bijna geen makkelijkere maaltijdsalade als een CousCous Salade. Met dit recept zet je snel een heerlijk gerecht op tafel.

Bereiding

Maak de snelkook Couscous klaar volgens de instructie op de verpakking. Verkruimel in het kokende water een bouillonblokje voor extra smaak.

Snijd de Feta in dobbelstenen en snijd de tomaten zo klein mogelijk.
Neem een flinke hand verse Koriander en snijd die fijn.

Meng de feta, tomaat en koriander door de couscous en roer er naar smaak een aantal lepels yoghurt doorheen. Breng op smaak met peper en zout.

Laat de Couscous Salade afkoelen of eet hem lauw.

Eet smakelijk!

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Koken, Video NIEUWS

Innova Roadtrip, de video
Campers Video
Play

Innova Roadtrip, de video

Innova introduceerde afgelopen vrijdag de ROADTRIP bij het publiek in Houten. Natuurlijk waren wij er als eerste bij en we hebben een eigen video. Op basis van Mercedes Sprinter Innova gaat de interieurs in…

  1. 23 maart 2017, 15:00
  2. 0 Reacties
Biefstuk met rucola
Koken
Play

Biefstuk met rucola

Alweer een lekker recept dat je zo op de camping in elkaar zet. De Campingkok maakt vandaag biefstuk met rucola. Ingrediënten biefstuk met rucola: Een handvol rucola 1 ons Parmezaanse kaas 400 gram biefstuk…

  1. 4 februari 2017, 15:00
  2. 0 Reacties
Zalm met pestodressing
Koken
Play

Zalm met pestodressing

Alweer een lekker recept dat je zo op de camping in elkaar zet. De Campingkok maakt vandaag Zalm met Pestodressing. Ingrediënten Zalm met pestodressing Twee (of meer) moten zalm 1 Flinke hand kerstomaatjes 1…

  1. 7 januari 2017, 15:00
  2. 0 Reacties