NKC

Coronaproof groepsreizen bij de NKC

Nieuws

De NKC – Europa’s grootste camperclub – biedt voor 2021 coronaproof campergroepsreizen aan. Je kunt veilig naar meer dan dertig bestemmingen.

NKC neemt speciale maatregelen

Om de campergroepsreizen veilig aan te kunnen bieden, heeft de NKC de werkwijze en haar richtlijnen aangepast. Zo is er bijvoorbeeld een communicatiesysteem op afstand ingevoerd. Daarmee is er altijd voldoende afstand tussen de deelnemers en de gids. De NKC waarborgt de vertrouwde kwaliteit van de groepsreizen. Voor 2021 staan dertig bestemmingen binnen en buiten Europa op het programma. Daarbij volgt de NKC actuele richtlijnen van de autoriteiten in Nederland en het land van bestemming. Verandert er iets in de situatie, dan wordt hier direct op ingespeeld.

Een groep bestaat uit maximaal 44 deelnemers. Per groep gaan vier reisbegeleiders mee. De groep is zo eenvoudig te splitsen. Kan een excursie door omstandigheden niet doorgaan, dan krijgen de deelnemers hun geld terug. De NKC helpt met repatriëring, mocht dit nodig zijn. Verder ondersteunt de club met advies over veilige routes, overnachtingsplaatsen en benodigde doorreisformulieren. De annuleringsvoorwaarden van de reizen zijn erg flexibel. Je leest er alles over op onderstaande site.

Naar de site van de NKC.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant