ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Coral Plus 600 SL Special Edition
Coral Plus 600 SL Special Edition
Campers

Coral Plus 600 SL Special Edition

  1. 25 oktober 2017, 17:00
  2. 0 Reacties

Tijdens Mobicar 2017 heeft het publiek de Adria Coral Axess 670 SL Belgium Edition gekozen tot “Motorhome van het Jaar” in de categorie half-integraal onder de € 60.000,-. In ons land is er nu een Special Edition verkrijgbaar van de Plus 600 SL.

Coral 670 SL Motorhome van het Jaar

Bij onze zuiderburen ging de Belgium Edition van Adria  er met de titel vandoor. De 670 SL is ook in ons land te koop. Wat meteen opvalt is het dubbele panoramische dakvenster met verduistering. Je slaapt letterlijk onder de sterren. Verdere pluspunten zijn de van buiten toegankelijke grote bagageruimte en de brede toegangsdeur. Binnen zien we een royale dinette met, afhankelijk van het model, isofix en een 5e zitplaats en een vlakke dubbele vloer van voor tot achter. Er is keus uit een uitvoering met enkele bedden en een versie met queensbed. De Coral heeft als basis de Citroën Jumper met 130 pk. Hij heeft 3 tot 4 slaapplaatsen en heeft een opbouwlengte van tussen de 7,08 en 7,5 meter. Zijn rijklaar gewicht is vanaf 2990 kilo.

Coral Plus 600 SL Special Edition

De Special Edition uitvoering heeft de Ducato met 130 pk als basis. Hij combineert een rijke uitrusting met een scherpe prijs. De lijst extra’s is lang. Zo heeft deze uitvoering o.a. ESP en Traction+, airco en cruisecontrol en een  bestuurders- en passagiersairbag. De cabine is gespoten in de kleur Iron Grey en de camper staat op 16 inch lichtmetalen velgen. Rondom is hij voorzien van vlakke Seitz cassetteramen. Op het dak een dakdrager met ladder. De bekleding is van leer en achterin heeft hij enkele bedden. De ruime koelkast heeft een inhoud van 142 liter. In de keuken ook een Duplex gasoven met gril en elektrische ontsteking. Tenslotte noemen we nog de garderobekast voorzien van elektrische lift onder het bed rechtsachter en de Truma Combi 6 met een boiler van 10 liter.

Deze Special Edition zal in een gelimiteerde oplage worden geproduceerd. Hij kost € 79.995,-. Een voordeel voor de klant van € 3.833,-.

www.adria-mobil.nl

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Camper Adria, Campers NIEUWS