ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Coolfreeze CF26 compacte koelbox tot min 18 graden
Coolfreeze CF26 compacte koelbox tot min 18 graden
Accessoires

Coolfreeze CF26 compacte koelbox tot min 18 graden

  1. 15 april 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

De Dometic Coolreeze CF26 (made by Waeco) heeft een inhoud van 21,5 liter en is daarmee lekker compact. Je zet hem gemakkelijk in de kofferbak of tussen de stoelen van je auto. Hij doet zijn werk stil en kan daarom onderweg gewoon aan.

CF26 met leegtrekbeveiliging

Neem je de bocht iets te enthousiast, geen nood. De deksel zit op slot dus ook bij omvallen blijft de inhoud op zijn plek. In die afneembare deksel vier uitsparingen voor bekers of blikjes. Verder is de koelbox van buiten helemaal glad. Daardoor gemakkelijk schoon te maken. Op het display kun je de temperatuur in de box aflezen. Aan een led-lampje kun je zien dat hij aan staat. Je hoeft niet bang te zijn dat de box je accu leeg trekt, want daartegen is hij beveiligd. De box is voorzien van binnenverlichting en een metalen korf. Daarin passen ook twee flessen van een liter. De mand kan er met inhoud en al in één keer uitgepakt worden.

cf 26

Ook fijn bij de bbq

Behalve op 12 volt kun je de CF26 ook op 230 volt aansluiten. Heb je bij de bbq wat extra koud bier nodig, dan zet je hem net zo gemakkelijk in de tuin. Gezien zijn afmeting is hij ideaal voor op de camping of bij de picknick. Ook de diepvriesspullen bij het doen van boodschappen kun je er in kwijt. Ze blijven zo, ook als de koelbox niet in de stroom steekt, langer koud.

De afmetingen van de CF26 zijn 55 bij 42,5 bij 26 centimeter (lbh). Hij weegt 12 kilo, heeft een inhoud van 21,5 liter en een bereik van +10 tot -18 graden. De adviesprijs is 584 euro.

www.dometic.nl

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS