Thetford N4000

Continu koel met de Thetford N4000-serie

Accessoires

Wat is het toch fijn als je koelkast gewoon doet waarvoor hij is gemaakt: je etenswaren en je drankjes continu koel houden. De Thetford N4000 absorptiekoelkast doet dat gegarandeerd. 

Plat is het nieuwe zwart

Onder het motto ‘plat is het nieuwe zwart’ kwam Thetford met nieuwe moderne deuren voor zijn koelkasten. Ze zijn niet alleen zwart –wat er heel modern uitziet–, ze zijn ook nog eens voorzien van een extra smal frame. Op zich is de verandering niet eens zo groot, maar het ziet er een heel stuk beter uit. Ook de nieuwe N4000 serie is voorzien van deze mooie deuren. Wat ook hetzelfde blijft is dat de Thetford oven er prima boven past. Samen met de koelkast vormt deze een heel mooi geheel. Een aanwinst voor je camperinterieur.

Flexibel koelen

Er is niks zo vervelend als een lauw drankje uit je camper- of caravankoelkast. Maar ook de etenswaren die erin liggen, wil je natuurlijk koel houden. Zeker bij hoge buitentemperaturen in warme landen is dat soms hard werken voor de koelkast. De nieuwe absorptiekoelkasten van Thetford – de N4000-serie – staan wat dat betreft hun mannetje. Ze koelen namelijk tot zo’n 20 a 25 graden onder de buitentemperatuur. Daar komt bij dat ze dat ook nog eens geruisloos doen. Een absorptiekoelkast is een flexibele koelkast. Hij kan behalve op 12 en 230 volt ook werken op gas. Na een nieuw interieur bij de N3000-serie is er nu een nieuwe serie. De N4000 is helemaal klaar voor de toekomst. Ze presteren prima volgens een nieuwe gepatenteerde techniek. Meer weten? Ze zijn te zien op de komende Caravan Salon in Düsseldorf en op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht.

N4000 absorptiekoelkast

De N4000-serie is een absorptiekoelkast. Weet jij wat het verschil is tussen absorptie en compressor? Of een thermo-elektrische? Weet je wat een Hybride is of kan? We komen er binnenkort in het artikel ‘Welke koelbox moet ik hebben?’ over de verschillende soorten koelboxen op terug.
www.thetford-europe.nl

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant