Concorde Cruiser 791 rl suv

Concorde presenteert nieuwe campermodellen

Nieuws

Concorde GmbH kijkt tevreden terug op het beursseizoen van afgelopen jaar. In januari presenteert het merk van luxe campers in Stuttgart weer de nodige nieuwe modellen.

Alleen Engeland is tegenvaller voor Concorde

Concorde stond dit jaar op alle belangrijke beurzen. Naast de eigen Caravan Salon in Duitsland zijn dat beurzen in o.a. Scandinavië, Italië en Frankrijk. En in alle bezochte landen werden ook goede zaken gedaan. Dat stemt het bedrijf tevreden. Er is één uitzondering. Engeland is als afzetgebied zo’n beetje helemaal weggevallen. Dat komt – je raadt het al – door de Brexit-perikelen. Maar al met al gaat het merk van de luxe campers positief het nieuwe jaar in. Zeker nu ook de herfst prima verloopt.

Concorde met veel 2020-nieuws

Op de CMT in Stuttgart – 11 tot 19 januari 2020 – toont de camperbouwer op 1000 vierkante meter twaalf campermodellen. Helemaal nieuw én bijzonder is de alkoof Cruiser 791 RL SUV 4×4. Dit model wist op een aantal beurzen al behoorlijk de aandacht van het publiek te trekken. Een bijzondere technische uitrusting en een zeer stoer uiterlijk. Concorde laat weten dat het geen expeditievoertuig is. Je kunt deze Cruiser vergelijken met wat in de personenautobranche de SUV is.

Concorde centurion
Indeling Concorde Daily Centurion 910 LI.

Nieuwe Daily Centurion 910 LI

Ook nieuw en voor het eerst te zien is de Centurion Daily 910 LI. Dit is de grotere broer van de 860. Hij is 9,27 meter lang en vooral de zeer ruime keuken valt op. De woonruimte groeit ten opzichte van de 860 met 25 centimeter. Behalve nieuwe modellen is er ook veel informatie. Dat gaat van rijlessen speciaal voor vrouwen tot tips over camperplaatsen. Concorde is op de CMT te vinden in hal 3, stand 3B12.

Naar de site van Concorde.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant