Liner

Concorde Liner in drie indelingen

Campers

De Concorde Liner Plus heet vanaf het nieuwe modeljaar 2021 simpelweg Liner. Volgestopt met luxe én met een ruime garage voor de boodschappenauto.

Concorde Liner krijgt update

Natuurlijk verandert Concorde meer dan alleen de naam. De Liner is voor het nieuwe modeljaar meteen gemoderniseerd. Er zijn drie indelingen. De 990 GI met een garage voor een Smart. En de 996 MI en 1090 GI, die zelfs plek hebben voor een Mini Cooper. Concorde blijft de Liner Plus voorlopig nog doorbouwen. Ook is er een speciale uitvoering: de Diamond Edition.

Liner

Basis voor de nieuwe Concorde Liner is de Mercedes Atego met achterwielaandrijving. Door zijn vernieuwde uiterlijk lijkt hij op de (nog) grotere Centurion. Dat komt met name door de nieuwe achterkant. Daar zien we een spoiler en nieuwe achterlichten. De voorruit werd ook groter. Deze heeft een speciale folie, die het opwarmen van het interieur moet tegengaan.

Liner

Zeer luxe interieur

Van dit merk mag je een luxueus interieur verwachten. En toch zou je er bij het instappen even stil van kunnen worden. De Liner doet – wat het interieur betreft – namelijk niet onder voor een luxe jacht. Lichte en donkere tinten wisselen elkaar af. We zien hout op de vloer en leren bekleding. Daar steken zwarte details in hoogglans mooi bij af. In het plafond led-spots. De meubels worden ook van onderaf verlicht. Het nieuwe lichtbruine dashboard past er goed bij. We zien links van het stuur het beeldscherm van de bird view camera. Je ziet de camper vanuit vogelperspectief. Een mooie oplossing voor de dode hoek. Rechts van het stuur is het multimedia-display te vinden.

Liner keuken

Veel ruimte

De bagageluiken openen zonder sleutel. De serviceluiken zijn extra ergonomisch uitgevoerd. Ook bij de plek van de gasaansluiting voor de twee gasflessen is aan je rug gedacht. De brede deur naar het woongedeelte werkt via een cijfercombinatie of met de afstandsbediening op de sleutel. De zithoek bestaat uit een L-vormige bank en een langsbank. Daarvoor de draaibare cabinestoelen. De keuken telt twee spoelbakken en drie gaspitten. Er zijn heel wat opbergvakken en -kasten. Optioneel kun je een zelfs een vak vullen met een afwasmachine. De 177 liter grote koelkast van Dometic is van twee kanten te openen.

Liner bed

De ruime badkamer heeft een marmerlook. Optioneel kun je kiezen voor een regendouche. De 990 GI heeft achterin een queensbed. Aan de muur in de slaapkamer hangt een 32 inch tv. Je hoeft bij een totaalgewicht van – op tien kilo na – 1200 kilo ook niet op het gewicht te letten. De nieuwe Liner kost af-fabriek vanaf 354.990 euro.

  • Aantal personen: 2 + 2
  • Afmetingen (lxbxh): 9985/2480/3780 millimeter
  • Maximaal toegestaan gewicht: 11,99 ton
  • Basisvoertuig: Mercedes Atego vanaf 229 PK
  • Uitvoeringen: 3
  • Prijs: vanaf 354.950 euro (ex bpm).

Naar de site van Concorde.


Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!