ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Concept caravan Harmony 3 van Bürstner
Concept caravan Harmony 3 van Bürstner
Caravans

Concept caravan Harmony 3 van Bürstner

 1. 29 augustus 2018, 11:00
 2. 3 Reacties

Onder de naam Harmony kijkt Bürstner naar de toekomst. Dit jaar in Düsseldorf het concept Harmony 3. Een caravan die ook door zijn afwijkende buitenkant meteen in het oog springt. 

Om langzaam te wennen

Bij de campers zagen we onder deze naam al eerder verschillende concepten voorbijkomen. De eerste dateert van twee jaar geleden. Het gaat daarbij vooral om de functie wonen en hoe deze zich zou kunnen ontwikkelen in camper en caravan. Met de Harmony 3 kijkt Bürstner in dit verband voor het eerst naar de caravan. Is de buitenkant al een blikvanger, binnen is de echter verrassing. Een indeling zoals we die niet eerder zagen. Voorin de ruime keuken, die in niks lijkt op de doorsnee keuken van een caravan. Een achterwand in steen-look. Inductie om op te koken en een in de koelkast geïntegreerde koffiezetapparaat.

Bürstner

Bürstner

Bad achterin

Eten doe je op de verschuifbare tafel. Boven de zithoek hangt het queensbed als hefbed. Een flatscreen en een raam tot op de vloer trekken de aandacht in het slaap- en woongedeelte. Dwars achterin het bad, ruim uitgevoerd en voorzien van een achterwand met mooie lichteffecten. De bedoeling van al dit nieuws is de koper te laten wennen. En dan worden stukje bij beetje dingen overgenomen in de serie-productie. Dat ging zo in de campers en gaat nu ook gebeuren in de caravans van dit merk.

Bürstner

Bürstner

We bekeken hem ook in onze Liveshow:

www.burstner.nl

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

REACTIES

  Twan - donderdag 30 augustus 2018 

  Mooi….?? Ehh maar past dit ook achter een elektrische auto ??

  Beantwoorden

   Jos Mark - donderdag 30 augustus 2018 

   Moet dat dan?

  i. bokkerink - dinsdag 06 november 2018 

  Geachte heer of mevr.
  wanneer komt dit model in productie ?

  Beantwoorden

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Caravan Burstner NIEUWS