Premio 410 TS

Compacte Premio Plus 410 TS met hefbed

Caravans

De Premio 410 TS heeft Plus in zijn naam staan. En dus heeft hij een hefbed boven de zithoek. Dat maakt hem behalve zeer compact ook nog eens verrassend ruim.

410 TS heeft plaatsbesparende indeling

De Premio 410 TS is een zeer compacte caravan die desondanks heel wat ruimte te bieden heeft. Hij is amper vijf meter lang. Maar je hebt een heerlijke comfortabele loungezithoek en een ruim vast bed. Alleen kun je ze niet tegelijk gebruiken. Want met het bed omlaag is de zithoek niet te gebruiken. Maar tegelijk naar bed hoeft natuurlijk geen probleem te zijn. De L-vormige bank heeft een brede dwarspoot. Je zou er gemakkelijk een middagdutje op kunnen doen. Het maakt de zithoek anders en gezellig. Het doet daarbij nog eens ruimtelijk aan. De caravan lijkt van binnen groter dan hij is. Bijkomend voordeel van de bank is de ruime opbergmogelijkheid eronder. Die is ook van buitenaf bereikbaar.

410 TS zithoek

Het bed laat zich met twee knoppen bedienen. De eerste lost het bed uit de vergrendeling. De tweede laat het zakken. Je kunt het op elke gewenste hoogte stoppen. Laat je het bed helemaal zakken, dan raakt het bijna de zitkussens van de bank eronder. In het midden van de caravan aan de ene kant een hoge kast. Aan de andere kant opbergplanken en een plek voor de tv. Meteen daarnaast de grote 142 liter koelkast. De badkamer met douche en wastafel staat links voorin naast de keuken. Het keukenblok is voorzien van drie pitten. Het is diep en heeft daardoor behoorlijk veel opbergruimte. Een verrijdbare afvalwatertank en warm waterboiler zijn optioneel. Ook een vaste wateraansluiting behoort tot de mogelijkheden.

410 TS Premio

De Premio Plus 410 TS weegt rijklaar 1070 kilo. Hij mag tot 1360 kilo worden beladen. Dat is 290 kilo aan bagage. Met dissel is hij 6,13 meter lang. Hij is 2,32 meter breed en 2,71 meter hoog. Hij is er vanaf 18.480 euro.

Naar de site van Bürstner.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant