Danny Karmann-Mobil

Compacte Danny buscamper op Fiat Talento

Campers

Compacte campers zijn populair. Buscamperbouwer Karmann-Mobil komt met de Danny, die de Fiat Talento als basis heeft. Hij is beschikbaar in twee lengtes en past met een breedte van 1,96 meter ook door de smalle straatjes in bijvoorbeeld Engeland.

Als 490 en 530

De kortste versie, de 490, meet nog geen 5 meter in de lengte. Onder de kap een 1.6 liter Twinturbo met 145 pk. De indeling is de klassieke met twee draaibare cabinestoelen en een bank waarvan een bed te maken is. Achter de bestuurder staat het keukenblok. De koelkast heeft een inhoud van 40 liter, er zijn twee pitjes en een wasbakje. De aanwezige watertank is geïsoleerd, een buitendouche en een standkachel op diesel zijn standaard aanwezig. Het hefdak is er optioneel ook in een elektrisch te openen variant. Is het dak dicht, dan is de Danny 2,06 meter hoog. Dat is voor sommige garages misschien net iets te groot.
Danny interieur Karmann-Mobil
De Danny 530 heeft precies 40 centimeter meer ruimte te bieden in de lengte. Die ruimte is gebruikt om de eveneens met hefdak uitgeruste bus aan de achterkant te voorzien van een toilet annex douche. Hier geen draaibare cabinestoelen, maar een middenzitgroep met twee banken. De Danny 490 is er in Duitsland voor 42.500 euro. Bij ons komt daar ongeveer nog 10.000 euro aan bpm bovenop. De 530 is er voor 44.900 euro exclusief bpm.
Danny Karmann binnen
www.karmann-mobil.de

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant