Action Mobil Temet 3600

Compact expeditievoertuig: Action Mobil Temet 3600

Campers

Action Mobil – de Duitse bouwer van expeditievoertuigen – presenteert een compacte versie in de lopende serie Temet. De opbouwlengte van de Temet 3600 is slechts 3,6 meter. Basis is de Unimog, waarbij je ook kunt kiezen voor een gebruikt exemplaar als basis.

Nieuwe of gebruikte basis

Daarmee is er in deze serie keus uit een opbouw vanaf de genoemde 3,6 meter tot aan zeven meter. De nieuwe compacte 3600 is in totaal 6,17 meter lang. Zeg maar, maatje buscamper. Het basisvoertuig mag de koper zelf meebrengen. Een ex-leger Unimog bijvoorbeeld. Voordeel daarvan is dat je de prijs een beetje binnen de perken kunt houden. Al ben je ook op deze manier zo’n 260.000 euro verder. Met een nieuwe Unimog eronder mag je daar nog eens 100.000 euro bijtellen. Maar dan heb je ook wat.
Temet 3600 keuken

Temet is robuust

Temet is een plaats in de Sahara. Met duinen tot aan 300 meter hoog is het een geliefde bestemming van Sahara-liefhebbers. De hoge zandduinen en de Sahara vormen geen probleem voor de Temet. Ook heb je alles bij je wat je nodig hebt. In het midden – tegenover het keukenblok – een dinettezit. Deze is voorzien van gaspitten en een oven. Natuurlijk is er een buitenaansluiting voor het gas. Voorin de douche (met buitendouche) en de deur naar de cabine. Achterin het 1,6 bij 2 meter grote uittrekbare tweepersoonsbed. Onder het bed een garage die van buitenaf bereikbaar is.
Temet 3600 zithoek
De wanden zijn een stevige 61 millimeter dik. De bodem zelfs 105 millimeter. De gfk-bekleding zorgt voor extra bescherming. De bouw is handwerk. De ramen kunnen open en in het dak zit een luik. Dat is meteen ook de nooduitgang. Een kluis met cijferslot zit er standaard in. De koelkast heeft een inhoud van 130 liter. Optioneel kun je vier zonnepanelen op het dak kwijt. De 24 volts stroomvoorziening komt uit een onderhoudsvrije 225 aH accu. De verswatertank heeft een inhoud van 200 liter, het toilet is een Thetford cassettetoilet. De Temet 3600 weegt zo’n 7,5 ton. De afmetingen zijn (lbh) 6,17×2,30×2,25 meter. De wooncabine zonder basisvoertuig is er vanaf 220.500 euro.
www.actionmobil.com

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!