ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Como Campers nieuwe Pilote-dealer
Como Campers nieuwe Pilote-dealer
Branche

Como Campers nieuwe Pilote-dealer

  1. 12 december 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

Como Campers & Auto’s in Nijkerk is vanaf nu ook dealer van het Franse merk Pilote. Het bedrijf deelt het dealerschap voor Nederland met het in Liempde gevestigde Liba Campers. 

Pilote-camper huren of kopen

Como Campers, het bedrijf bestaat 10 jaar,  verkoopt ook andere merken campers. Je kunt er niet alleen nu ook campers van Pilote kopen, ze hebben er ook twee in de verhuur. Een uitkomst voor degene die een aankoop overweegt maar nog niet overtuigd is.  De campers van Pilote hebben de Fiat Ducato als basis. Er zijn in totaal zestien verschillende modellen om uit te kiezen. Een ruime keus in opties zorgt ervoor dat je de camper helemaal kunt aanpassen aan je persoonlijke smaak.

Pilote

Van integraal tot buscamper

Pilote introduceerde recent een nieuw topmodel integraalcamper; de G781C. Deze weegt 4500 kilo en is alleen te koop in de meest luxueuze Emotion-uitvoering. Dankzij onder meer de geïsoleerde en verwarmde dubbele bodem is deze camper geschikt voor winterkamperen. De uitvoering is 7,87 meter lang en staat op een AL-KO chassis. Het Franse merk heeft ook buscampers in het assortiment, zoals de V630J met een flexibele badkamer. In deze 6,36 meter lange buscamper met de Ducato als basis schuif je het toilet weg en kun je vervolgens lekker ruim douchen.

Een bezichtiging of een proefrit? Maak een afspraak via de site comocampers.nl

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Branche, Onderweg NIEUWS