ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Combi-Camp Valley, de tent op wielen
Combi-Camp Valley, de tent op wielen
Vouwwagens

Combi-Camp Valley, de tent op wielen

  1. 8 september 2017, 17:00
  2. 0 Reacties

Slapen onder tentdoek in een kingsize bed. Vaste vloer, de deksel tijdens de rit, snel opzetbaar. Op de dissel past een fietsendrager. Geen franje, wel uit te breiden met accessoires naar keuze. De Valley van Combi-Camp.

Valley staat binnen de minuut

Snel en zonder veel kracht op te zetten, een vaste vloer onder je voeten en je stapt gemakkelijk in bed. Dat bed is dan ook nog eens voorzien van een lattenbodem. Goede ventilatie en een hoog comfort, de matras is uit één stuk. geen losse kussens die verschuiven. Dekbed en kussens kunnen op het bed blijven liggen. Zonder haringen en scheerlijnen is je eigen hotelkamer binnen de minuut gebruiksklaar. Daar zorgt het zogenaamde 1-2-3-opzetsysteem voor.

valley

De wegligging zorgt ervoor dat je hem onderweg bijna zou vergeten. Ook kleine auto’s hebben geen moeite met de Valley. Geen luchtweerstand en niks te zien in je achteruitkijkspiegel. De bagage ligt tussen de wielen. De trailer voldoet aan alle eisen voor de tempo 100 sticker van de Dekra.

Drie indelingen

De Valley is verkrijgbaar in drie verschillende indelingen. Zo kun je er wel of niet een droomkeuken bij krijgen en kun je kiezen voor wel of geen voortent. De bagageruimte van de bak kan 1000 liter hebben. In- en uitladen van de bagage kan met opgevouwen tent. Hij kan worden opgezet met of zonder haringen.

Algemeen

Slaapplaatsen: 2 (tot maximaal 6)
Formaat bed: 160 x 220 cm (kingsize) 2 x 120 x 210 (Lits Jumeaux)
Materiaal tent: TenCate KD24 (katoen) of WM17 (iQ)
Bagageruimte: 1.000 liter
Leeg gewicht: 280 kg (Valley) 425 kg (Valley Xtra)
Maximaal gewicht: 750 kilo.

De vouwwagen is voorzien van een 750 kilo ALKO as, een oplooprem en achteruitrij-automaat. De wielen zijn 10 inch. Het reservewiel is optioneel, net zoals de schokbrekers. Hij heeft een 13 polige Multicon West aansluiting. De Valley zonder keuken heeft een 7-polige aansluiting. De wagentent is uitgevoerd in 340 grams geïmpregneerd katoen doek van Ten Cate KD 24. Gesplitste aluminium lattenbodem. Mug dichte slaaptent. Opbergvakken 2-delig en tapijt op het deksel zijn beide optioneel. Afmeting voortent: 440×320 cm. 14 m2 oppervlakte.

De keuken

De Combi-Camp keuken is de meest complete van alle kampeerkeukens in Europa. In de keuken is een Dometic Mobilcooler 33 ltr. (gas, 12V en 220V) optioneel verkrijgbaar. Het driepits RVS gasstel is thermische beveiligd. De RVS spoelbak heeft een luxe kraan. In de 4 houten bakjes kunnen alle kookspullen en proviand. De kurkentrekker vind je terug in je houten besteklade.

Valley keuken

De normale prijs van de Combi-Camp Valley is € 7.980,-. Er zijn drie dealers in Nederland.

 

 

 

 

 

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

Combi-Camp vouwwagens
Vouwwagens

Combi-Camp vouwwagens

Kamperen met de Combi-Camp Country vouwwagen. Je hoeft in ieder geval niet bang te zijn dat de fietsen niet mee...

  1. 5 november 2016, 17:00
  2. 0 Reacties

MEER Vouwwagens NIEUWS

Primeur! CampooZ LOLA
Vouwwagens

Primeur! CampooZ LOLA

CampooZ laat Campingtrend.nl als enige hun nieuwe telg zien, de CampooZ Lola. Nog voor de introductie die tijdens de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht zal plaatsvinden tonen wij jullie hier de eerste foto’s!…

  1. 3 oktober 2017, 17:00
  2. 0 Reacties
Tenttrailer als vouwwagen 2.0
Vouwwagens

Tenttrailer als vouwwagen 2.0

Ze zijn er écht en het worden er steeds meer: vouwwagens die je kunt opzetten voor de toeschouwers drie keer met hun ogen hebben geknipperd. Tenttrailer worden ze genoemd, met slimme opzetsystemen en een…

  1. 17 september 2017, 17:00
  2. 0 Reacties
Last minute deals bij Bravo
Vouwwagens

Last minute deals bij Bravo

Nog niet op vakantie geweest en toe aan een nieuwe vouwwagen? Bij Bravo vouwwagenwereld in Ommen kun je nu royale last minute deals scoren. Combineer het met de Ommense koopzondag en maak er een…

  1. 22 augustus 2017, 19:00
  2. 0 Reacties