ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Combi-Camp Valley, de tent op wielen
Combi-Camp Valley, de tent op wielen
Vouwwagens

Combi-Camp Valley, de tent op wielen

  1. 8 september 2017, 17:00
  2. 0 Reacties

Slapen onder tentdoek in een kingsize bed. Vaste vloer, de deksel tijdens de rit, snel opzetbaar. Op de dissel past een fietsendrager. Geen franje, wel uit te breiden met accessoires naar keuze. De Valley van Combi-Camp.

Valley staat binnen de minuut

Snel en zonder veel kracht op te zetten, een vaste vloer onder je voeten en je stapt gemakkelijk in bed. Dat bed is dan ook nog eens voorzien van een lattenbodem. Goede ventilatie en een hoog comfort, de matras is uit één stuk. geen losse kussens die verschuiven. Dekbed en kussens kunnen op het bed blijven liggen. Zonder haringen en scheerlijnen is je eigen hotelkamer binnen de minuut gebruiksklaar. Daar zorgt het zogenaamde 1-2-3-opzetsysteem voor.

valley

De wegligging zorgt ervoor dat je hem onderweg bijna zou vergeten. Ook kleine auto’s hebben geen moeite met de Valley. Geen luchtweerstand en niks te zien in je achteruitkijkspiegel. De bagage ligt tussen de wielen. De trailer voldoet aan alle eisen voor de tempo 100 sticker van de Dekra.

Drie indelingen

De Valley is verkrijgbaar in drie verschillende indelingen. Zo kun je er wel of niet een droomkeuken bij krijgen en kun je kiezen voor wel of geen voortent. De bagageruimte van de bak kan 1000 liter hebben. In- en uitladen van de bagage kan met opgevouwen tent. Hij kan worden opgezet met of zonder haringen.

Algemeen

Slaapplaatsen: 2 (tot maximaal 6)
Formaat bed: 160 x 220 cm (kingsize) 2 x 120 x 210 (Lits Jumeaux)
Materiaal tent: TenCate KD24 (katoen) of WM17 (iQ)
Bagageruimte: 1.000 liter
Leeg gewicht: 280 kg (Valley) 425 kg (Valley Xtra)
Maximaal gewicht: 750 kilo.

De vouwwagen is voorzien van een 750 kilo ALKO as, een oplooprem en achteruitrij-automaat. De wielen zijn 10 inch. Het reservewiel is optioneel, net zoals de schokbrekers. Hij heeft een 13 polige Multicon West aansluiting. De Valley zonder keuken heeft een 7-polige aansluiting. De wagentent is uitgevoerd in 340 grams geïmpregneerd katoen doek van Ten Cate KD 24. Gesplitste aluminium lattenbodem. Mug dichte slaaptent. Opbergvakken 2-delig en tapijt op het deksel zijn beide optioneel. Afmeting voortent: 440×320 cm. 14 m2 oppervlakte.

De keuken

De Combi-Camp keuken is de meest complete van alle kampeerkeukens in Europa. In de keuken is een Dometic Mobilcooler 33 ltr. (gas, 12V en 220V) optioneel verkrijgbaar. Het driepits RVS gasstel is thermische beveiligd. De RVS spoelbak heeft een luxe kraan. In de 4 houten bakjes kunnen alle kookspullen en proviand. De kurkentrekker vind je terug in je houten besteklade.

Valley keuken

De normale prijs van de Combi-Camp Valley is € 7.980,-. Er zijn drie dealers in Nederland.

 

 

 

 

 

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Vouwwagens NIEUWS