Combi- Camp Flexi

Combi-Camp Flexi, de vouwwagen voor zes

Vouwwagens

De Flexi van Combi-Camp is een ruime vouwwagen voor grotere gezinnen. Deze vouwwagen heeft een altijd bereikbare bagageruimte van 1000 tot 1500 liter en biedt plaats aan zes personen.

Combi-CampAls Tent & Trailer of Comfort

De Flexi is nog comfortabeler te maken door een boog- of varioluifel toe te voegen. Een inritsbaar kuipzeil is eveneens een optie. Kies je voor de tent en trailer, dan kan de tent er in de winter gemakkelijk af. Je hebt dan een handige bagagekar. Er zit een handig systeem op voor laden en lossen. Ook is er bij dit model optioneel een keuken verkrijgbaar. Je kunt kiezen voor een kleine kampeerkeuken of een aluminium disselkeuken. Kies je voor het model Comfort, dan heb je een complete keuken die altijd toegankelijk is. De Flexi heeft standaard een automatische voortent met windhoeken, twee bedden voorzien van een lattenbodem en een bagagebuidel die tevens te is gebruiken als kindertent. In het slaapgedeelte zitten ramen. Bij het Tent & trailer-model heb je 1000 liter bagageruimte, de Comfort heeft 1500 liter.
Flexi

De voordelen

Koop je een Combi-Camp, dan kies je voor luxe kamperen. Het bed met koudschuimvulling is even groot als dat van thuis en de slaapcabine is mugdicht. De keuken staat altijd op de juiste plek. Of je nou onderweg bent of op de camping staat. De voortent zet je zonder puzzelwerk op. Door het lichte gewicht zet je de vouwwagen in je eentje precies op zijn plek. Doordat de deksel meteen je vloer is, staat je tent meteen. Bagage ligt onder het grote bed en een imperial is standaard. Er kan dus heel wat mee. De aanhanger is laag en ligt goed op de weg waardoor je alles goed kunt zien. Vakantie in een vouwwagen dat is één zijn met de natuur, maar niet Spartaans.

Naar de site van Combi-Camp

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant