ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Meer leefruimte met de Columbus Mountain bustent
Meer leefruimte met de Columbus Mountain bustent
Tent

Meer leefruimte met de Columbus Mountain bustent

 1. 7 juni 2017, 17:00
 2. 2 Reacties

Aan de buscamper heb je een lekkere ruime auto van binnen en een fijne compacte camper van buiten. Met een bustent maak je je leefruimte groter. Bijvoorbeeld met de Columbus Mountain van Movera.

Columbus Mountain biedt acht vierkante meter ruimte

Zeker als er kinderen meegaan kan de ruimte binnen nog wel eens krap worden. Een bustent is dan de ideale oplossing om je leeftruimte te vergroten. Je kunt er eventueel ook een slaapcabine in hangen. En de schuifdeur kan openblijven, wat weer goed is voor de ventilatie. Bijkomend voordeel is dat de tent kan blijven staan als je met de bus op pad gaat. Hoeven ook de stoelen en tafel niet elke keer opgeruimd te worden. De Mountain van Movera is een tunneltent van 3,40 bij 2,40 meter groot. De woonruimte is een goede 8 vierkante meter en heeft een prettige stahoogte van 2,10 meter.

De Columbus Mountain heeft grote ramen, de ramen in de zijwanden zijn doorzichtig en voorzien van insectengaas. De ramen kunnen desgewenst ook dicht. De tent is simpel vast te maken aan de bus d.m.v. een pees. De tent is gemaakt van polyester met een PU laag. Hij is geschikt voor bussen met een goothoogte van tussen de 170 en 220 centimeter. Hij weegt 12,3 kilo en is ingepakt 72 bij 21 bij 21 centimeter groot. De prijs is € 240,-.

Meer informatie op: www.movera.com

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

REACTIES

  Peter De Wint - dinsdag 02 april 2019 

  Beste ,
  Wij hebben een GMC conversion Van waar wij af & toe eens in kamperen , zo’n Columbus Mountain voortent zou ons natuurlijk een groot stuk vooruit helpen met onze beide dochters ……
  waar kan ik deze Columbus Mountain voortent kopen….in België , Nederland , online…!?
  Mvg,
  Peter De Wint.

  Beantwoorden

   Luc Schaepkens - dinsdag 02 april 2019 

   Beste Peter, klik op de link onderaan het artikel. Klik op de site van Movera op handelspartner vor ort finden (dealer zoeken) en je krijgt een hele rij adressen. Succes!

MEER Tent NIEUWS