Coleman elektrische pomp

Coleman elektrische pomp: pompen zonder zweten

Accessoires

Bij een beetje kampeervakantie komt het nodige pompwerk kijken. En in hete oorden is dat vaak flink zweten geblazen. Goed nieuws: dat zweten is helemaal niet nodig. Laat gewoon een elektrische pomp het werk doen. Dit oplaadbare exemplaar van Coleman neemt je het werk maar wat graag uit handen.
Een luchtbed om de nacht op door te brengen, een opblaasbare avocado om op te chillen in het campingzwembad en een Insta-waardige flamingo/alpaca hebben één ding gemeen: ze hebben behoorlijk wat lucht nodig om volledig tot hun recht te komen. Kampeerders die regelmatig bij +30 ℃ een inflatable hebben staan oppompen, weten dat dit bij deze temperaturen bepaald geen pretje is. Een workout in de sportschool is er niks bij.
Opblaasbare avocado

Lichaamsbeweging op de camping

Hou je van een beetje inspanning op de camping? Lees dan vooral niet verder en blijf je handmatige pomp gebruiken. Daar is trouwens best wat voor te zeggen, want van een beetje lichaamsbeweging op de camping is nog nooit iemand slechter geworden. Denk je: geef mijn pompportie maar aan Fikkie? Dan is deze oplaadbare elektrische pomp van Coleman waarschijnlijk wél wat voor jou.
De elektrische pomp is op zowel 12 volt als 230 volt aan te sluiten. Ga je met de auto naar het strand? Dan hoeft de opblaasflamingo niet meer bovenop de auto. Je neemt hem gewoon achter in de auto mee en blaast hem – via je 12 volt-aansluiting – op de parkeerplaats op. Deze krachtige pomp heeft een luchtstroom van 679 liter per minuut.

Lucht eruit

Zit je kampeervakantie erop, vertrek je naar een volgende bestemming of ga je naar huis na een stranddag? Ook dan komt deze Coleman-pomp van pas. Je kunt er namelijk ook opblaasartikelen mee leeg laten lopen.
De Coleman oplaadbare elektrische pomp komt met verschillende verloopstukken, losse adapters en een opberghoes. Ben je klaar met zweten tijdens het pompen? Bestel hem dan via onderstaande button voor 37,99 euro.
 
Bekijk op bol.com

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant