BlackOut Bedroom Coleman tent

Coleman: beter slapen met BlackOut Bedroom

Tent

Vakantie is voor veel mensen bijtanken. Tot rust komen, de knop omzetten. Een goede nachtrust is dan van belang. De tenten van Coleman helpen daaraan mee met een volledig verduisterde slaapcabine. Het systeem heet BlackOut Bedroom.

Coleman: goed slapen is belangrijk

Goed slapen is goed uitrusten. Wil je goed uitgerust van je vakantie terug komen moet je ook zorgen voor een goede nachtrust. Dat valt nog niet altijd mee. Een vreemd bed, een verkeerd kussen, onbekende geluiden, de wind onder de luifel of tentdoek, of teveel licht. Het kan een goede slaap allemaal negatief beïnvloeden. Wat dat laatste betreft heeft Coleman een prima oplossing. In een tent van Coleman kun je namelijk kiezen voor een volledig verduisterde slaapcabine. De zogenaamde BlackOut Bedroom. En dat slaapt meteen een stuk beter.
Slapen in een tent is anders dan thuis. Nachten zijn voor de tentkampeerder daarom vaak iets korter dan thuis. Geluiden, weersomstandigheden en het lichtniveau in de slaapcabine zijn meestal de boosdoeners. In de lente en zomer is het maar 7 tot 8 uur per nacht echt donker. Voor veel mensen is 7 tot 8 uur slaap per nacht echter net te weinig. Zo loop je het gevaar niet uitgerust terug te komen van je vakantie.

BlackOut Bedroom

Slaaptekort onder kampeerders was voor tentenmaker Coleman een belangrijk aandachtspunt. Vanuit die aandacht is een revolutionair slaapsysteem ontwikkeld De BlackOut Bedroom® is een volledig verduisterde slaapcabine in de tent. Hierdoor is deze ruimte zelfs overdag donker. Bijkomend effect: de slaapcabine is ‘s nachts 1 graad warmer en overdag 5 graden koeler. De speciale stof houdt tot 99% van het daglicht tegen. Helemaal fijn voor ouders met kinderen die nog een middagdutje doen. Of voor de festivalganger die tot in de vroege uurtje doorgaat.
Coleman BlackOut Bedroom
De BlackOut Bedrooms® zijn toegevoegd aan een breed assortiment tenten in verschillende formaten. Zoals de Oak Canyon 6, Oak Canyon 4, Spruce Falls 4, Granite Peak 4, Chimney Rock 3 Plus, Kobuk Valley 2 en Kobuk Valley 3 (foto hierboven) en 4 Plus.
www.coleman.eu

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!