Clima eVan

Clima eVan, de kleine airco van Teleco

Accessoires

Het Italiaanse Teleco heeft met de Clima eVan naar eigen zeggen de kleinste dakairco die momenteel te koop is. Handig als je weinig ruimte hebt.

Clima eVan in twee uitvoeringen

Er zijn twee modellen van de Teleco Clima eVan verkrijgbaar. De 5400H heeft een capaciteit van 1700 watt. De 7400H van 2200 watt. Beide modellen kunnen het interieur van de camper ook verwarmen. Om die reden zijn ze voorzien van een warmtepomp. Het systeem heeft drie standen: koelen, verwarmen en automatisch. Instellen doe je heel eenvoudig via de meegeleverde afstandsbediening. De buitenafmeting van deze airco is slechts 710 x 619 x 232 centimeter (LxBxH).

Clima eVan Teleco

Compact en milieuvriendelijk

De Clima eVan kan is in een dakluikopening van 40 x 40 centimeter te monteren. Hij neemt zelfs al genoegen met een gatmaat van 36 x 36 centimeter. Tijdens het rijden kun je hem op de accu laten werken. Het toestel heeft een multifunctioneel display en led-verlichting die je via de afstandsbediening aan en uit kunt zetten. Milieuvriendelijk is hij ook nog. Het gebruikte koelmiddel (R32) heeft het laagste ‘global warming potention’. Namelijk gwp 675. Want minder CO₂-uitstoot, geen schade aan de ozonlaag, tien procent efficiënter en recyclebaar.

Naar de site van Teleco/Telair.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant